Fashion

Jennifer Lawrence, extrem de HOT într-o rochie Versace purtată anterior de Liz Hurley

Jennifer Lawrence, extrem de HOT într-o rochie Versace purtată anterior de Liz Hurley camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În 1994, ea era zeiţa frumuseţii. Liz Hurley. Pe atunci, era încă iubita actorului Hugh Grant şi se prezenta pe covorul roşu al premierei ”Four Weddings and a funeral”, în Los Angeles, într-o rochie neagră, Versace, care nu avea să fie uitată prea curând.

foto: GettyImages

Liz Hurley şi Jennifer Lawrence

24 de ani mai târziu, o altă actriţă îşi face apariţia într-o rochie asemănătoare, semnată, evident, de casa de modă Versace. Este vorba despre Jennifer Lawrence şi a sa apariţie la premiera filmului ”Red Sparrow”, din Londra, într-o rochie cu decupaje îndrăzneţe.

Liz şi Hugh Grant
Jennifer Lawrence, în Londra

Cu decolteul pus în evidenţă, dar şi o crăpătură pe un picior, Jen pare că poartă o copie fidelă a celei purtate de Liz Hurley în urmă cu 24 de ani. Cert e că, şi atunci, şi acum, rochia reprezintă un adevărat fashion statement, punând în evidenţă silueta purtătoarei. În cazul lui Jen, punctul forte fiind decolteul generos, în cazul lui Liz fiind talia incredibil de mică. Deci, cine a accesorizat-o mai bine?