Gossip

Jennifer Lawrence şi Chris Martin împart aceeaşi casă!

de admin

Un mare pas pentru cuplul focos de vedete! Că tot s-a pronunţat şi divorţul între solistul Coldplay şi Gwyneth Paltrow, este lesne de înţeles de ce acesta şi Jen, cu care are o relaţie neoficială de câteva luni, au decis să se mute împreună.

Cu toate că discreţia este cuvântul de ordine în cuplu, surse spun că totul merge ca pe roate în celebrul cuplu. “Acum că e divorţat de Gwyn, e cu totul dedicat relaţiei cu Jennifer. Vrea ca ea să ştie că este implicat serios”, a speculat un apropiat pentru publicaţia Life & Style.

Cât despre Jennifer... “Îi place mult cât de relaxant şi bine este să fie mutată cu Chris. Spune că se simte mai bine decât acasă la ea”.

Deşi nu ştim oficial dacă Chris, în vârstă de 38 de ani, chiar are o relaţie amoroasă cu actriţa de 24 de ani din “Jocurile foamei”, i-am văzut în repetate rânduri luând masa împreună, zburând cu avionul în diferite colţuri ale lumii, la concertele trupei Coldplay, la casa lui din Malibu şi aşa mai departe. Şi dacă ar fi fost vorba doar de o prietenie simplă, de ce să o ascundă atât de mult? Prima dată când cei doi au dat de veste că s-au cuplat a fost anul trecut, în vară, la doar patru luni de la anunţul decuplării conştiente de Gwyneth Paltrow, după 11 ani de căsnicie şi doi copii împreună.