News

Jennifer Lopez duce o viaţă fără griji alături de iubitul ei! Iată cât de bogat este A. Rod şi cu ce ocupă în prezent

Jennifer Lopez duce o viaţă fără griji alături de iubitul ei! Iată cât de bogat este A. Rod şi cu ce ocupă în prezent camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Fostul jucător de baseball şi actual om de afaceri, cunoscut şi ca iubitul lui Jennifer lopez, este un milionar veritabil, care ştie să cheltuiască, dar şi să investească...

De la băieţelul care îi număra mamei bacşişul obţinut după o seară de muncă la un restaurant până la titulatura de cel mai bine plătit sportiv din America au fost paşi mulţi şi multă muncă. Pasiunea pen­tru baseball a moştenit-o de la tatăl său, Victor, jucător în Republica Dominicană. Pe la 18 ani, în timp ce îşi pregătea bagajul pentru Universitatea din Miami, cei de la Seattle Mariners i-au oferit lui Alex 1,3 mil $ ca să facă parte din echipa lor. Iar după ce şi-a demonstrat valoarea în teren, în 2000, Texas Rangers i-au oferit cea mai mare sumă din istoria sportului american, 252 mil. $.

După 2004 şi până la încheierea ca­rierei, acesta a jucat pentru New York Yankees, adică timp de 15 ani. După re­tragerea din activitate, în 2016 şi până în prezent, A-Rod a afişat un stil de viaţă ex­travagant. Dar e clar că se pricepe foarte bine şi la investiţii, căci companiile lui fac bani. El face profit cu A-Rod Corp, inves­tind în săli de fitness, imobiliare, Ama­zon sau Facebook. A fost şi comentator sportiv pentru Fox Sport şi spune că nu investeşte niciodată în afaceri mici sau startup-uri. Aşadar, viaţa lui J.Lo din pre­zent arată fără griji, dar şi viitorul fiicelor lui, Natasha (13) şi Ella (10), e asigurat!

 Tot mai sus.

 

Regele baseball-ului are nevoie de castelul său, aşa că, recent, acesta a achiziţionat un apartament de 4.033 metri pătraţi în New York, plătind pe el 15 mil.$.

 Viaţa la înălţime.

 

A-Rod nu s-a mulţumit ca toţi milionarii cu un Learjet care să îl poarte unde doreşte. El a şi-a cumpărat un Gulfstream IV cu 40 mil. $

Rolls Royce Phantom Drophead Coupé este bolidul său favorit, estimat la 417.000 $. În colecţia personală mai intră şi un Maybach, şi un Ferrari.

Power luxury couple.Nu putem spune că J.Lo, partenera lui încă din 2017, îi vânează averea, când a ei numără 380 mil. $. De aceea, ultima vacanţă în Capri a fost tot pe un iaht de lux.