Fashion

Jennifer Lopez este un fashion icon. Uite ce poartă şi cât de sexy este!

Jennifer Lopez este un fashion icon. Uite ce poartă şi cât de sexy este!

Atât de sexy. Jennifer Lopez, o Rapunzel a zilelor noastre, cu părul incredibil de lung, prins într-o coadă de cal. Ieri, cântăreaţa a fost surprinsă în timp ce mergea la o întâlnire în West Hollywood şi nu putem nega că arată incredibil de bine la cei 47 de ani ai săi. Ceea ce ne-a surprins şi mai tare a fost coafura tip coadă de cap, alături de ţinuta monocromă.

Jennifer Lopez At A Meeting In West Hollywood

Diva a purtat o fustă neagră brodată cu perle din colecţia de primăvară/ vară 2017 a casei de modă Givenchy, la care a potrivit o cămaşă albă cu volane, brodată şi ea cu frumoasele perle, de la acelaşi brand.

Un look clasic, dar elegant şi luxos în acelaşi timp, asta a afişat J. Lo zilele trecute. La acest costum tineresc, Jennifer a adăugat o pereche de pantofi stiletto Christian Louboutin în valoare 675 de dolari. Mamă a doi copii, cântăreaţa a purtat extensii pentru a apărea cu o coafură cu volum şi un păr mai lung.

jennifer lopez 7

Pe 2 martie, înainte de participarea la o emisiune TV, Jennifer a fost din nou fashion şi, deşi foarte îmbrăcată, toată în negru, a arătat extrem de sexy.  Diva latino a purtat o pereche de pantaloni din piele cu şnururi pe picior şi talie înaltă, subliniindu-şi formele cu o curea, ţinută la care a adăugat un pulover croşetat cu mânecă bufantă şi guler, cu imprimeu colorat pe piept. Pentru că outfit-ul cu influenţe rock să fie complet, artista a optat pentru o pereche de pantofi stiletto cu ţinte, ochelari de soare şi un clutch din piele neagră.

Prin aceste două apariţii recente, cântăreaţa demonsterază că merită pe deplin titlul de fashion icon la Hollywood şi că arată extrem de bine, chiar şi îmbrăcată cu haine mai decente, fără picioare sau sâni la vedere.

Foto: Hepta