News

Johnny Depp, acuze incredibile la adresa lui Amber Heard! O acuză că a făcut un gest scârbos în pat

Johnny Depp, acuze incredibile la adresa lui Amber Heard! O acuză că a făcut un gest scârbos în pat

CULVER CITY, CA - JANUARY 09: Actors Amber Heard and Johnny Depp attend The Art of Elysium 2016 HEAVEN Gala presented by Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler at 3LABS on January 9, 2016 in Culver City, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images for Art of Elysium)

Este bine ştiut faptul că despărţirea dintre Johnny Depp şi Amber Heard nu a decurs foarte bine, iar cei doi au fost implicaţi într-un scandal mostru, însă acum actorul aduce noi acuze împotriva fostei sale soţii. Johhny Depp şi Amber Heard, la începutul anului 2016 În urmă cu doi ani, chiar în ziua în care Amber împlinea 30 de ani, Johnny Depp a spus că va ajunge acasă la o anumită oră, însă a întârziat două ore, fapt ce a înfuriat-o foarte tare pe soţia lui de la acea vreme.

Potrivit jurnaliştilor de la The Mirror, atunci când a ajuns acasă, actorul a descoperit că Amber Heard îşi făcuse nevoile în patul lor, încercând astfel să se răzbune pe Johnny Depp, pentru că el nu a ajuns acasă la ora stabilită iniţial.

Din câte se pare, actriţa ar fi dat vina pe câinele pe care îl aveau, Boo, însă Depp nu a crezut-o, acela fiind momentul în care actorul principal din „Piraţii din Caraibe“ şi-a dat seama că mariajul lor nu mai are cum să reziste, astfel că o lună mai târziu cele două vedete au anunţat că divorţează.

„Depp şi-a acuzat soţia şi pe prietenii acesteia că şi-au făcut nevoileintenţionat în patul din locuinţa lor din Los Angeles, în spirit de glumă. El a afirmat că îşi putea susţine afirmaţiile cu nişte fotografii şi că nu a fost vorba de o glumă, ci de un gest premeditat, făcut special pentru a-i arăta actorului că nu îl respectă“, notează cei de la The Mirror.

Sursa citată mai notează că există şi o altă variantă a poveştii şi că urmele de fecale au fost găsite de menajera familiei, care i-a spus lui Johnny Depp că Amber Heard a făcut o glumă proastă, deoarece un animal nu ar putea face aşa ceva.

Modifică Setările