News

Johnny Depp regretă că s-a făcut actor!

Johnny Depp regretă că s-a făcut actor!

D23 EXPO 2015 - D23 EXPO, the ultimate Disney fan event, brings together all the past, present and future of Disney entertainment under one roof. Taking place August 14-16, this year marks the fourth D23 EXPO at the Anaheim Convention Center and promises to be the biggest and most spectacular yet. (Photo by Disney/Image Group LA via Getty Images) JOHNNY DEPP

Ce l-a determinat pe star să facă această dezamăgitoare declaraţie pentru fanii lui? Johnny trece printr-o perioadă grea. "Dacă m-aş întâlni acum cu versiunea mea mai tânără i-aş spune să iasă cât mai repede din cinematografie. I-aş spune să fugă fiindcă mai încolo lucrurile vor deveni prea ciudate!", a declarat Depp, plin de amărăciune, arătându-le astfel jurnaliştilor în ce stare l-au împins recentele scandaluri care i-au afectat grav imaginea. Este vorba despre divorţul de Amber Heard, care l-a acuzat de violenţă domestică. Dar şi de procesul cu foştii lui manageri.

În februarie, actorul şi-a dat în judecată managerii, acuzându-i că l-au furat cu 2,5 milioane de dolari. Firma în cauză – TMG Management Group – a depus o contraplângere, susţinând că actorul a dus o viaţă ultraextravagantă, preferând să cheltuie sume exorbitante pe orice, mai puţin pe taxele pe care le avea de achitat – dând exemplul unor cheltuieli de 30.000 de dolari pe lună doar pe vinuri. Astfel, pentru a se apăra, TMG merge pe varianta comportamentului obsesiv-compulsiv de care ar suferi Johnny mai ales când vine vorba de cumpărături, iar pentru a susţine această ipoteză, foştii lui manageri au cerut un control psihiatric al actorului. Alte exemple de cheltuieli deplasate: 75 de milioane de dolari pentru renovarea a 14 imobile deţinute în timp de actor, printre care şi casele dintr-un lanţ de insuliţe în Bahamas şi o fermă de cai în Kentucky; 5 milioane cheltuite pentru achiziţionarea unui tun, ca să propulseze cenuşa unui drag prieten, la înmormântarea acestuia.

Foto: arhivă

Modifică Setările