News

Jojo a născut

Jojo a născut

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Cătălina Grama şi Paul Ipate, care au devenit astăzi părinţii unei fetiţe sănătoase.

Jojo a nascut

Jojo poate răsufla uşurată, după ce, în sfârşit, a născut-o pe micuţa ei. Cea de-a doua sarcină a actriţei a fost mai complicată, iar bebeluşul s-a tot lăsat aşteptat. În dimineaţa asta, însă, cea mică a decis să vină pe lume, spre bucuria celebrilor lor părinţi.

"Zânuţa noastră a venit pe lume! Astăzi s-a născut Zora Maria Ipate şi lumea a zâmbit primind-o în braţele sale. ?
Eu şi Paul ne simţim binecuvântaţi şi fericiţi că totul a fost bine şi lin şi că ne putem strânge în sfârşit în braţe minunea de fetiţă", a scris emoţionată Jojo pe pagina ei de socializare.

"Zora e delicată ca Degeţica şi cuminte aşa cum numai pruncii din poveşti sunt. A luat nota zece şi domnul doctor Cătălin Haiduc spune că merită chiar zece cu felicitări! :)", a revenit ea cu completări pe blogul personal.

"Zora doarme liniştită la pieptul meu cu obrăjorii ei de petale şi ştiu că în acest moment sunt cea mai fericită mămică din lume.
Iubesc şi sunt iubită aşa cum nu am mai fost vreodată şi am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim şi pe Zora".

Achim este băiatul ei cel mare, născut în vara lui 2011 în timpul mariajului Cătălinei cu bancherul Ionuţ Grama. Un an mai târziu, cei doi au divorţat.

Zora este primul copil al lui Jojo cu cu actorul Paul Ipate) şi a venit pe lume la o clinică privată din Bucureşti.