News

Jon Snow din “Game of Thrones” vine în România!

de admin

Jon Snow din “Game of Thrones” vine în România!

Cel mai dorit star din serialul sângeros “Urzeala tronurilor”, Kit Harington, aproape că-şi are cariera definită de acest rol. Dar se anunţă schimbări mari pentru actorul britanic! Nu vom spune ce se întâmplă cu Jon Snow în următoarele sezoane.

Din fericire, îl vom vedea, spre deliciul fanelor şi spre nefericirea celor înnebunite după seria „Twilight”, chiar pe marile ecrane, în “Brimstone”, unde l-a înlocuit pe Robert Pattinson. Şi cum filmările vor avea loc în Spania, România şi Germania, înseamnă că se va declanşa o adevărată isterie. Jon Snow în România?

Frumosul englez de numai 28 de ani, pe numele lui complet Christopher Catesby Haringtonva, va juca în acest thriller western rolul lui Samuel, alături de Dakota Fanning, Guy Pearce şi Carice van Houten – care deja joacă cu el în „Game of Thrones”. Şi tare ne bucurăm că l-a înlocuit pe Pattinson. Fără supărare, dar probabil echipa de producţie s-a gândit bine şi-a decis că are nevoie de un actor mai potrivit şi mai ciufulit pentru a intra în pielea personajului său.

Cu toate că rolurile sale de până acum au fost prea minore şi are puţină experienţă, faptul că l-a înlocuit pe Robert Pattinson e ceva ce merită luat în seamă. În plus, Kit a jucat şi în drama “Testament of Youth”, în rol principal – un film foarte bine criticat de site-urile de specialitate. Plus că a fost deja invitat în emisiunea faimoasă a lui Jimmy Kimmel, clădindu-i încă puţin viitorul de star de cinema. Aşteptăm să-l vedem şi-n “Brimstone”, regizat de Martin Koolhoven şi, repetăm, filmat şi-n România! We know everything, Jon Snow!

Află cine este Jon Snow din "Game of Thrones"