News

Julia Roberts s-a ”pregătit” alături de prostituate pentru ”Pretty Woman”. A stat ”la bulevard”

Julia Roberts s-a ”pregătit” alături de prostituate pentru ”Pretty Woman”. A stat ”la bulevard” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În anii `90, filmul „Pretty Woman” ne-o aducea în centrul atenţiei pe Julia Roberts, în rolul unei prostituate care găseşte iubirea într-un bărbat galant şi bogat. Acum, s-a aflat cum a reuşit actriţa să o portretizeze atât de bine pe Vivian Ward.

Barbara Marshall, o fostă asistentă medicală şi totodată soţia regizorului Garry Marshall, a povestit cum a ajuns Julia Roberts să se pregătească pentru rolul iconic alături de nişte femei care se prostituau. ”Garry nu mă vizita niciodată la clinică, căci era un ipohondru şi îi era teamă să nu se îmbolnăvească. Dar el m-a întrebat dacă ar putea Julia să vină şi să vorbească cu nişte paciente. Am recurtat chiar eu două tinere care veneau în mod regulat la clinică, le-am plătit cu 35 de dolari pentru a o întâlni pe Julia. 20 de minute mai târziu, Julia ţipa pe coridoarele spitalului că o să iasă puţin la ”plimbare” cu ele.”, povesteşte Barbara.

Chipurile, Julia a mers pe Hollywood Boulevard pentru a vedea cum lucrează cele două tinere, în speranţa că aşa va ajunge să-şi facă rolul cât mai credibil. Situaţia a neliniştit-o pe Barbara, care se teama ca starul să nu păţească ceva: ”Starul tău tocmai a plecat cu un grup de fete şi cred că se îndreaptă către Hollywood Boulevard. Sunt îngrijorată. Dacă nu se mai întoarce?”, i-ar fi spus aceasta soţului ei, regizorul filmului „Pretty Woman”.

Vezi galeria foto! foto: profimedia

Modifică Setările