News

Justin Bieber revoluţionează moda. Cum a putut să iasă pe stradă depăşeşte orice imaginaţie

Justin Bieber revoluţionează moda. Cum a putut să iasă pe stradă depăşeşte orice imaginaţie

Hollywood, CA - Justin Bieber arrives with friends to the Escape Hotel Hollywood for an evening of fun. The singer was in a great mood, smiling and laughing with his friends and with fans. Pictured: Justin Bieber BACKGRID USA 10 APRIL 2018 BYLINE MUST READ: Elite Images / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Este nonconformist, cunoscut în toată lumea şi nu îi pasă ce zic alţii despre el. Justin Bieber este un personaj, iar stilul său vestimentar este unicat. Dacă ne-am obişnuit cu Biebs (24) în ipostaze dubioase, ori în haine colorate, cea mai recentă apariţie a cântăreţului depăşeşte orice imaginaţie. Pe lângă asocierea neinspirată de culori, hainele nu au fost cea mai bună alegere, mai ales că tânărul a apărut foarte neîngrijit.

Cu părul lung şi ciufulit, cu o şapcă din denim, o cămaşă roz, pantaloni trei sferturi şi.... piesa de rezistenţă, papuci cu şosete. Cu o asemenea prezenţă, Bieber nu doar că nu putea fi trecut cu vederea, dar a intrat şi în gura criticilor de modă. Ce mai, revoluţionează moda, căci o asemenea combinaţie nu ţi-e dat să vezi în fiecare zi, mai ales pe stradă.

Starul canadian a făcut o greşeală stilistică greu de uitat. Recent despărţit de Selena Gomez, Bieber a apărut cu o pereche de şosete de un roşu aprins şi papuci bleumarin, la plimbare prin Los Angeles. Oare artistul nu mai are aşa de multă inspiraţie în ceea ce priveşte vestimentaţia de când a rămas singur?

Foto: Hepta

Modifică Setările