News

Justin Theroux a dat-o uitării pe Jennifer Aniston. Iată-l flirtând cu o brunetă sexy!

Justin Theroux a dat-o uitării pe Jennifer Aniston. Iată-l flirtând cu o brunetă sexy!

Justin Theroux dans la rue à New York le 1er mars 2018. Justin Theroux is seen out and about in New York, on March 1st 2018.

Nici bine nu şi-au anunţat divorţul, că soţii Theroux-Aniston şi-au şi împărţit bunurile şi au pornit pe drumuri separate în viaţă. Ea s-a aruncat în braţele prietenelor ei şi e o prezenţă constantă la petrecerile de la Hollywood, el fuge de reflectoare şi pare să aibă o viaţă amoroasă mai activă ca oricând. S-o fi dat-o uitării pe Aniston deja? Theroux, surprins cu o tânără domnişoară Paparazzi l-au surprins pe Justin Theroux, înstrăinatul soţ al lui Jennifer Aniston, în compania unei brunete misterioase, foarte sexy, faţă de care acesta părea foarte apropiat. Se întâmpla vineri, pe când Justin se afla în New York. Flirtând. Cucerită de chipeşul actor. În imaginile obţinute de paparazzo, Justin Theroux (46) flirtează cu femeia respectivă, pe teresa unui restaurant obişnuit din New York. Cei doi au fost văzuţi sosind şi plecând împreună din acel local, aşadar e vorba despre un ”date” în toată regula.

Amintim că, anterior, Justin fusese văzut de presă în compania artistei Petra Collins, despre care s-a scris că i-ar fi distrus căsnicia cu Aniston. Totuşi, judecând după cele mai recente imagini cu Justin, ne dăm seama că actorul este într-o permanentă căutare şi se bucură într-adevăr de viaţa de bărbat singur.

Modifică Setările