Vedete

Justin Theroux, adevărul despre despărţirea sa de Jennifer Aniston

Justin Theroux, adevărul despre despărţirea sa de Jennifer Aniston

La trei ani de la despărţirea lor, actorul vorbeşte despre zvonurile legate de separarea lor.

Deşi nu mai formează un cuplu de trei ani, se pare că cei doi au rămas prieteni. Însă chiar dacă au trecut anii, showbiz-ul încă îşi pune întrebări. Care a fost adevărata cauză a despărţirii lor?

Recent Justin Theroux a acordat un interviu revistei Esquire, în care explica de ce nu este de acord cu catalogările. ”E uşor să pui o persoană într-o categorie. Îi place rock-ul sau marea. Însă nu e tot. Refuz această simplificare.”

Theroux are acum 49 de ani, iar Jen 52. Au rămas prieteni, au prieteni comuni în continuare, iar de ziua ei, actorul i-a oferit un frumos omagiu online.

”Vă place sau nu, suntem prieteni. Nu vorbim zilnic, dar ne scriem. Nu am avut o despărţire urâtă şi ne iubim”, a explicat Justin Theroux.

Şi a continuat: ”Mă binedispune. Ar fi o pierdere pentru mine dacă nu am mai vorbi. Şi-mi place să cred că şi ea e de aceeaşi părere”, continuă actorul în declaraţiile sale.

Acum, la fel ca în urmă cu trei ani, Theroux dă asigurări că despărţirea lor nu a avut nimic spectaculos, ba chiar au încheiat-o amical, fără animozităţi.

A fost o despărţire blândă. ”E plictisitor pentru presă să audă asta, însă noi ne respectăm reciproc. Separarea în sine a fost destul de dureroasă, nu mai era nevoie de scandal suplimentar.”

Sursă foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările