News

Kardashiencele au fost total pe lângă subiect. Făcute praf la MET Gala pentru că nu au respectat dress code-ul

Kardashiencele au fost total pe lângă subiect. Făcute praf la MET Gala pentru că nu au respectat dress code-ul

Patru dive prezente pe covorul roşu de la MET Gala şi tot atâtea apariţii dezastruoase care nu aveau nicio legătură cu tema evenimentului. Vestimentaţie inspirată din hainele bisericeşti, din catolicism sau din straiele sfinte purtate de Papă, însă nimic din toate acestea nu s-ar regăsit în vestimentaţia Kardashiencelor. Doar Kim a părut că se precoup de subiect, dar dacă ea crede că două cruci aplicate pe rochie şi încă una la gât pot face din ţinuta sa una religioasă, se înşală amarnic.

A ales o rochie aurie, cu un decolteu imens în care nici măcar sexy nu a arăta, ci mai degrabă penibil, în comparaţie cu celelalte vedete de pe covorul roşu care şi-au dat silinţa.

Nu a respectat dress code-ul.

Nu le-au putut face faţă vedetelor care au apărut în rochii create special pentru acest eveniment, inspirate din hainele Papei, sfinţi, îngeri, măcuiţe sau contese, iar divele au fost eclipsate în lumina reflectoarelor. Sexy şi fără să iasă prea mult din confortul lor vestimentar, femeile din clanul Kardashian-Jenner au fost criticale pentru apariţiile lor neinspirate.

Doar patru dintre cele şase vedete au defilat luni seara pe covorul roşu de la Met Gala, dar apariţiile lor nu au avut efectul scontat.

Kendall Jenner a fost total pe lângă subiect.
Ochelarii de soare au fost dintr-un alt tablou.

Kendall Jenner a marcat prima apariţie de covorul roşu de când a devenit mamă, iar cu această rochie neagră, lungă, strâmtă şi decupată în zona amdomenului a demonstrat doar că a acumulat câteva kilograme în plus. Unde mai pui că a purtat şi o pereche de ochelari de soare, întreaga ţinută fiind desprinsă dintr-un alt tablou, dar nu din unul care ar avea vreo treabă cu credinţa. Să-i spună cineva care a fost dress code-ul, pentru că mezina familiei Kardashian pare că se crede la gala Met din 2016 unde ţinutele au fost inspirate din tehnologie!

Nici măcar modelul Kendall Jenner nu a reuşit să se încadreze în stilul evenimentului. A purtat alb, o salopetă modernă, cu pantaloni evazaţi şi cu umerii goi, o ţinută mai degrabă potrivită pentru o petrecere mondenă. Sigur nu a greşit evenimentul?

Nici mama Kardashiencelor, Kris Jenner, nu a fost mai bine, dar s-a apropiat cel mai mult de tema evenimentului. Kris a purtat o rochie neagră, cu pene şi finisaje aurii, inspirate din decorurile de pe straiele bisericeşti.

Kris Jenner s-a apropait cel mai mult de subiect.

Foto: Getty Images

Modifică Setările