News

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge a născut! 

de admin

Momentul mult aşteptat de britanici şi de oameni din întreaga lume a sosit: Ducesa a dat naştere celui de-al doilea copil al ei şi-al Prinţului William, după o săptămână de întârziere, şi ne bucurăm să aflăm că este vorba de o fetiţă! Prinţul George are o surioară!

Vestea naşterii a fost anunţată de oficialii Palatului Kensington astăzi, citând:

“Alteţa sa Regală Ducesa de Cambridge a născut în siguranţă o fiică, la ora 8.34 dimineaţa. Bebeluşul cântăreşte 3,71 kilograme. Regina, Ducele de Edinburgh, Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, Prinţul Harry şi membrii ambelor familii au fost anunţaţi şi ei. Alteţa sa şi copilul sunt bine sănătoşi”.

Kate a fost transportată de la casa ei şi-a lui William din Kensington la spitalul St. Mary, aripa Lindo Wing, la ora 6 dimineaţa, când a intrat în travaliu. Cuplul regal a fost în atenţia media încă de acum 2 săptămâni, când sute de oameni s-au postat în faţa spitalului din Londra, sperând de atâta timp să vadă prima imagine cu bebeluşul Ducilor de Cambridge. Unii fani chiar au campat acolo de atâtea zile!

Anunţul că Ducesa a intrat în travaliu a fost anunţat tot oficial de Palatul Kensington:

“Alteţa sa regală Ducesa de Cambridge a fost internată la ora 6.00 dimineaţa la Spitalul St. Mary, Paddington, Londra, şi e în primele stadii ale travaliului. Ducesa a fost adusă cu maşina, de la Palatul Kensington la aripa Lindo Wing cu Ducele de Cambridge”.

Desigur, primele poze cu fetiţa lui Kate şi William, născută astăzi, 2 mai 2015, vor apărea zilele următoare.