News

Kate Middleton la parada de St.Patrick’s Day! Ce ţinute a schimbat în ultimii patru ani

Kate Middleton la parada de St.Patrick’s Day! Ce ţinute a schimbat în ultimii patru ani

În fiecare an, pe 17 martie, Ducesa de Cambridge îşi însoţeşte soţul, pe William, la parada tradiţională prilejuită de ziua patronului spiritual al Irlandei, Sfântul Patrick. O paradă, să ne înţelegem, a gărzilor irlandeze, acolo unde chiar o englezoiacă get-beget precum Kate trebuie să respecta tradiţia ţării cu care Regatul a avut mai mereu de furcă: aceea de a purta în piept trifoiul verde, simbol al răzvrătirii irlandezilor împotriva ocupaţiei engleze.

Ieri, Ducesa (foto stânga) însărcinată în luna a opta a purtat, spre deosebire de anii precedenţi, o haină într-o nuanţă închisă, maro, la care a asortat o pălărioară într-o culoare asemănătoare.

Anul trecut, însă, la acelaşi eveniment, Ducesa afişa o siluetă ca trasă prin inel, slăbind vertiginos după ce l-a adus pe lume pe George. Pălăria purtată atunci este delicioasă!

În 2013, Kate a purtat tot o haină verde, ca în 2014, singurele schimbări fiind coafura, pălăria şi... sarcina.

În 2012, proaspăta soţie a Prinţului William participa la prima ei paradă de Sfântul Patrick în calitate oficială, iar soldaţii irlandezi s-au bucurat, cu siguranţă, de frumoasa privelişte.