Gossip

Katherine Heigl şi John Kellery, la un pas de divorţ? Care este motivul pentru care proaspeţii părinţi nu se mai înţeleg?

Katherine Heigl şi John Kellery, la un pas de divorţ? Care este motivul pentru care proaspeţii părinţi nu se mai înţeleg?

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 05: Singer Josh Kelley (L) and actress Katherine Heigl arrive at the premiere of Warner Bros. Pictures' "New Year's Eve" at Grauman's Chinese Theatre on December 5, 2011 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Noul serial TV al lui Katherine Heigl, "Doubt", a fost anulat subit după doar două episoade, iar prietenii actriţei sunt îngrijoraţi că problemele recente de muncă ale actriţei ar putea dăuna mariajului acesteia. Josh Kelley şi Katherine Heigl. Katherine, care s-a căsătorit cu cântăreţul Josh Kelly în 2007 şi cu care are 3 copii dintre care doi adoptaţi - Nancy (8 ani), Adalaide (5 ani) şi mezinul Joshua (3 luni) "plănuia să revină în forţă la treabă după naştere, cu acest serial Doubt, la fel spera şi soţul său. Josh era încântat de faptul că va sta acasă cu copiii, iar Katerine va avea din nou un program încărcat. Mariajul lor a fost întotdeauna prosper datorită faptului că actriţa a fost foarte ocupată, iar Josh a avut grijă de casă.", a spus un apropiat al actriţei. Acum, că actriţa a rămas pe dinafară cu proiectul său, lucrurile s-ar putea să se schimbe puţin şi în viaţa personală. Kate, soţul său şi micuţul Joshua. Faptul că Kath a dat naşterea primului său copil ( mai are doi copii adoptaţi), chiar înainte ca serialul "Doubt" să fie suspendat în luna februarie, nu este tocmai în acel punct al carierei sale în care îşi dorea. Frumoasa blondă a devenit celebră după ce a jucat în "Anatomia lui Gray", rolul doctorului Izzie Stevens.  Proiectul său s-a terminat după ce i-a fost refuzată cererea enormă de salariu. De atunci, Katherine a avut o mulţime de coborâşuri în carieră şi a căpătat chiar şi titlul de divă în afara ecranelor. "Katherine are o stare de spirit proastă de când Doubt s-a anulat. Are frustrări şi îşi varsă nervii pe Josh. Se ceartă mereu, iar prietenii se tem că ultimul proiect eşuat al actriţei poate duce la destrămarea mariajului său", a mărturisit un apropiat.

Anul trecut, Katherine Heigl a recunoscut că merge la consiliere şi că aproape a ajuns la suicid după ce s-a lăsat de fumat. Poate că mezinul familiei va salva căsnicia celor doi: "Josh respira uşurat, crezând că Doubt şi fiul lor îi vor salva mariajul. Dar, se pare că nu mai putem vorbi despre o lună de miere fericită."

Foto: Getty Images, Arhiva ok!

Modifică Setările