News

Katherine Schwarzenegger şi Chris Pratt au devenit părinţi

Katherine Schwarzenegger şi Chris Pratt au devenit părinţi

Cei doi au fost extrem de discreţi până acum şi nu au postat nimic pe social media legat de venirea pe lume a primului lor copil

I-a dat, în schimb, de gol, fratele lui Katherine, Patrick Schwarzenegger, care a confirmat pentru ET Online naşterea copilului. "Amândoi sunt foarte bine - şi mama şi copilul, iar eu tocmai i-am cumpărat ei un cadou", a spus Patrick, care, însă, nu a dezvăluit sexul bebeluşului şi ziua în care s-a născut - asta pentru că, fiind vorba de atâta discreţie, e foarte posibil ca noul membru al familiei Schwarzenegger-Pratt să fi venit pe lume încă de vineri. Aşa s-ar explica prezenţa lui Chris Pratt vineri la spitalul din Santa Monica - dar şi vizita în bloc pe care au primit-o proaspeţii părinţi chiar vineri de la familia lui Katherine: mama ei, Maria Shriver, şi tatăl Arnold Schwarzenegger au fost văzuţi intrând în reşedinţa acestora.

Cât despre sexul copilului, deşi toţi sunt dicreţi, fratele lui Katherine, Patrick, a fost văzut chiar cu acel cadou despre care vorbea în mână... şi avea o panglică roz. Aşadar, toţi pariază acum că este vorba despre o fetiţă! Cei doi formează un cuplu din iunie 2018 şi s-au căsătorit în iunie 2019. Pentru Katherine este primul copil - însă tăticul Chris Pratt mai are un fiu în vârstă de 7 ani, pe nume Jack, din căsnicia cu Anna Faris. 

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările