News

Katy Perry a stat la acelaşi hotel cu Tom Hanks şi Rita Wilson în Australia. Artista este însărcinată

Katy Perry a stat la acelaşi hotel cu Tom Hanks şi Rita Wilson în Australia. Artista este însărcinată

Coincidenţă nefericită: Katy Perry a fost cazată în acelaşi hotel din Australia cu actorii Tom Hanks şi Rita Wilson, care au fost testaţi pozitiv de Coronavirus

Artista a fost văzută ieri în aeroportul din Sydney, protejându-se cât se poate de evident de ameninţarea Coronavirusului nu cu o mască, ci cu o pernă pe faţă. Mai mult ca sigur Perry şi-ar fi dorit ca prin această măsură să îşi asigure şi anonimatul. Vedeta a părăsit de urgenţă Australia după ce a fost cazată, din nefericire, în acelaşi hotel în care au stat Tom Hanks şi Rita Wilson. Cei doi au mărturisit că au contractat virusul COVID-19, iar Katy nu a mai părăsit camera de hotel în cele 24 de ore scurse înainte de plecarea spre aeroport. 

Însărcinată cu primul ei copil cu Orlando Bloom, Perry se afla într-un turneu în Australia, care a fost anulat. Iar sarcina o face, desigur, să fie şi mai temătoare în faţa pericolului de a fi contractat COVID-19. Sosită la antipozi, artista fusese cazată la hotelul Park Hyatt din Sydney, acelaşi în care au stat Tom Hanks şi soţia lui, chiar înainte de a fi testaţi pozitiv pe 11 martie. În acea zi, Katie a susţinut un concert caritabil în oraşul australian Bright (Victoria).

La rândul lui, Orlando Bloom şi-a anulat filmările care se desfăşurau la Praga şi a anunţat că se întoarce în America, pentru a intra în carantină. Actorul s-a grăbit să ajungă acasă înainte de a intra în vigoare măsura dispusă de Donald Trump, care interzice de azi intrarea persoanelor venite din Europa pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Orlando şi Katy au resimţit deja efectul Coronavirus asupra vieţii personale, din cauza pandemiei cei doi anulându-şi nunta, care urma să aibă loc în această vară în Japonia.

Foto: Instagram

 

Modifică Setările