News

Katy Perry şi Orlando Bloom sunt din nou împreună? Iată dovada!

Katy Perry şi Orlando Bloom sunt din nou împreună? Iată dovada!

NEW YORK, NY - NOVEMBER 29: Orlando Bloom and Katy Perry attend the 12th annual UNICEF Snowflake Ball at Cipriani Wall Street on November 29, 2016 in New York City. (Photo by Jason Kempin/Getty Images for UNICEF)

Un concert este ocazia perfectă pentru o împăcare celebră. Katy Perry şi Orlando Bloom au apărut împreună la unul dintre concertele lui Ed Sheeran, şi nu în calitate de prieteni, după cum arată şi imaginile surprinse de fani şi distribuite pe reţelele de socializare. O Katy brunetă şi un Orlando blond. Între timp rolurile s-au schimbat. Au format un cuplu timp de 10 luni şi când toată lumea se aştepta ca relaţia să avanseze, cele două vedete au anunţat despărţirea în luna februarie. Au urmat câteva luni în care  şi-au făcut de cap, separat, Katy şi-a schimbat look-ul în mod radical, în timp ce Orlando pare să-şi fi petrecut o noapte incendiară alături de o româncă care lucra la hotel în care el era cazat. Cum nimeni nu poate uita momentul în care Orlando şi Katy au fost surprinşi pe paddle board, ea foarte relaxată, iar el complet dezbrăcat, iată că cei doi s-au reunit acum cu o altă ocazie, puţin mai îmbrăcaţi. Katy şi Orlando au fost văzuţi foarte apropiaţi la concertul unui mare artist, în Los Angeles, sâmbătă seara. Un fan a reuşit să surprindă mometul în câteva fotografii sugestive în care starul pop de 32 de ani şi actorul de 40 de ani stăteau îmbrăţişaţi.

Îmbrăcaţi asemănător şi cu şapcă pe cap pentru a fi mai greu de recunoscut, cei doi nu şi-au ascuns pornirile în public: " Părea că s-au împăcat. Au stat foarte apropiaţi toată noaptea şi s-au sărutat", a declarat un fan pentru E! News. " Nu cred că oamenii ştiau că sunt ei pentru că erau camuflaţi", a continuat acelaşi fan care i-a surprins în fotografii. Nu se ştie dacă au venit împreună la acest concert, sau a fost doar o coincienţă faptul că s-au întâlnit, însă tindem să eliminăm a doua ipoteză, dat fiind faptul că s-au purtat ca doi îndrăgostiţi.

Este drept că nu au vrut să dea o declaraţie legată de acest eveniment, însă la fel de adevărat este şi că cele două vedete au părut că s-au împăcat şi cu alte ocazii. În luna aprilie, imediat după despărţire, au mers la o petrecere aniversară într-un club din Hollywood, semn că nu pot sta departe  unul de celălalt.

Foto: Arhiva OK, Instagram, Twitter