Gossip

Keanu Reeves şi Charlize Theron îşi vor face publică relaţia?

de admin

Se pare că cele două staruri sunt pregătite să iasă în lumina reflectoarelor ca un cuplu oficial, potrivit revistei Star.

„Îşi vor face debutul monden ca pereche în următoarele săptămâni, după ce se mută în Marea Britanie, acolo unde ea filmează pentru drama Prometheus, iar el pentru pelicula 47 Ronin”, a declarat o sursă pentru publicaţia menţionată.

Dacă se va adeveri, Charlize (34) şi Keanu (45) ar putea fi noul cuplu de aur de la Hollywood. Vâlva în jurul poveştii de amor dintre cei doi actori a fost stârnită anul trecut, în luna mai, atunci când au fost surprinşi, la ceas de seară, sărutându-se cu pasiune la ieşirea de la un restaurantul Bouchon din Beverly Hills. Faimoşii actori au fost îndrăgostiţi pe marele ecran în Idilă de noiembrie (foto)şi în Avocatul diavolului. Deci au exerciţiu! Despre viaţa amoroasă a lui Reeves se ştie că cel mai recent a avut o idilă cu actriţa Parker Posey în 2009. Cât despre Charlize, ea s-a bucurat de statutul de single după ce s-a despărţit de Stuart Townsend la începutul anului trecut.

Foto: Northfoto