Beauty

Kendall Jenner, desfiinţată după decernarea Globurilor de Aur din cauza acneei

Kendall Jenner, desfiinţată după decernarea Globurilor de Aur din cauza acneei

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07: Model Kendall Jenner attends The 75th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Faptul că face parte din familia Kardashian-Jenner, cea mai detestată, dar şi urmărită familie din America, nu-i aduce prea multe beneficii lui Kendall. O fi dat ea lovitura cu cariera de modelling, şi este printre cele mai faimoase şi bine plătite modele, însă Kendall nu s-a putut bucura pe îndelete de ocazia de a participa la Globurile de Aur, căci mulţi internauţi au ridiculizat prezenţa ei la acel eveniment frecventat, mai cu seamă, de staruri de la Hollywood.

Asta pentru că mulţi au considerat că vedeta de reality-show nu avea, în primul rând, un motiv întemeiat să ia parte la un asemenea eveniment cinematografic, dat fiind faptul că profesia ei n-are nimic de-a face cu industria cinematografică. O premiză răutăcioasă, dat fiind faptul că vedeta, asemenea tuturor celorlalte staruri, a primit o invitaţie oficială. Plus că a avut un loc binemeritat în acea sală graţie colaborării cu revista Vogue, dar şi a faptului că a susţinut, asemenea celorlalte vedete, campania împotriva abuzului sexual asupra femeilor, ”Time`s Up Initiative”.

Modelul de 22 de ani a recunoscut că se luptă cu acneea de mai mult timp

Un alt motiv pentru care internauţii au luat-o drept ţintă pe fiica mai mică a lui Kris Jenner a fost faptul că aceasta are un ten acneeic. Mulţi au atras atenţia asupra acestui aspect, într-un mod peiorativ. Din fericire, au fost şi voci care au susţinut prezenţa modelului de 22 de ani la acest eveniment, în ciuda statutului său ori a acneei cu care se luptă de mai mult timp, lucru oricum recunoscut public de către Kendall. ”Faptul că s-a prezentat şi că a arătat ca un star adevărat, în ciuda acneei, e fix ceea ce orice fată trebuie să înţeleagă.”, este mesajul unei tinere, postat pe Twitter, pe care şi Kendall l-a preluat pentru a-şi întări alegerea.

Rochia a fost creată de designerul Giambattista Valli

”Nu lăsa niciodată gura lumii să te oprească”, a fost declaraţia pe care modelul de 22 de ani a făcut-o imediat după eveniment.

foto: getty images