News

Khloe Kardashian, exces de Photoshop. Fanii nu o recunosc în fotografii!

Khloe Kardashian, exces de Photoshop. Fanii nu o recunosc în fotografii!

În zilele noastre, toţi îşi editează fotografiile. Fie că folosesc un simplu filtru de pe o reţea de socializare, fie că apelează la programe de editat fotografii, toţi o fac. Totuşi, unele celebrităţi fac abuz de aceste artificii şi ajung să nu mai fie recunoscute pe reţelele de socializare. Khloe Kardashian este una dintre ele. Imaginea editată de Khloe Starleta a fost acuzată de către internauţi că şi-a editat prea mult cea mai recentă fotografie postată, ajungând să nu mai semene deloc cu reala Khloe. Au fost, însă, şi voci care au susţinut că e posibil ca vedeta de reality show să-şi fi făcut vreo operaţie estetică şi de aceea arată atât de diferit.

Ei bine, noi nu ştim care dintre aceste variante e cea corectă, dar e clar că imaginea sa a fost cu adevărat alterată, căci în alte fotografii, surprinse destul de recent, Khloe arată total diferit. Iată una dintre acele imagini în care vedeta de reality-show arată aşa cum ştim!

Aşa arată, de fapt, Khloe. Aici, pe 28 octombrie

În prezent, se mai zvoneşte despre Khloe că e însărcinată cu primul ei copil. Potrivit presei internaţionale, Khloe şi Tristan vor deveni părinţi la începutul anului viitor.