Vedete

Khloe Kardashian, înşelată din nou de Tristan Thompson. Amanta este prietena surorii ei

Khloe Kardashian, înşelată din nou de Tristan Thompson. Amanta este prietena surorii ei camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Se pare că sora mai mică a lui Kim Kardashian n-are noroc în dragoste! Tristan i-a fost din nou infidel, la doar şapte luni de când s-au împăcat. Amanta lui este nimeni alta decât cea mai bună prietenă a surorii lui Khloe.

Potrivit TMZ, Tristan Thompson a înşelat-o pe mama copilului lui cu Jordyn Woods, cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner. Chipurile, totul s-a întâmplat la o petrecere găzduită de Tristan, unde toţi invitaţii au fost rugaţi să-şi înmâneze telefoanele ori să părăsească incinta. ”Tristan şi Jordyn se sărutau şi erau înfierbântaţi. Nu se comportau ca nişte prieteni”, spune o sursă citată de Tmz.

În orele ce-au trecut, atât Khloe Kardashian, cât şi buna ei prietenă, Malika, au postat mesaje în social media care păreau să confirme ceea ce se întâmplă. ”Dacă răneşti pe cineva, iar acel cineva încă îţi urează de bine, atunci ai pierdut cel mai de preţ lucru din viaţa ta”, este mesajul postat de Khloe în social media.

La rândul lui, Tristan a postat un mesaj, chiar ieri dimineaţă, în care a tratat aceste zvonuri. ”Ştiri false”, a spus el referitor la presupusa lui infidelitate. Totuşi, e de notorietate faptul că Tristan a minţit-o şi inşelat-o pe Khloe şi cu alte ocazii, aşa că declaraţia lui nu are tocmai greutate. Cea care, însă, ar putea lămuri lucrurile, Kylie, sora lui Khloe şi totodată cea mai bună prietenă a amantei, n-a făcut niciun comentariu public.

Modifică Setările