News

Khloe Kardashian, primele declaraţii după naştere. Ce nume i-a pus fetiţei ei!

Khloe Kardashian, primele declaraţii după naştere. Ce nume i-a pus fetiţei ei!

A născut imediat după declanşarea unui scandal de infidelitate provocat de partenerul său de viaţă, Tristan Thompson, surorile Kourtney şi Kim, dar şi mama Kris Jenner, fiindu-i aproape în cel mai emoţionant moment din viaţa ei. Fetiţa lui Khoe Kardashian a venit pe lume acum 5 zile, pe 12 aprilie, iar proapăta mămică a făcut astăzi primele declaraţii după naştere.

Khloe a revenit în forţă pe Instagram cu prima postare legată de copilul ei, confirmând că micuţa este sănătoasă, dar şi că a ales un nume cu totul special pentru ea. Având în vedere numele tot mai ciudate purtate de copiii din familie, Kim numindu-şi cei trei prunci - Saint, North şi Chicago, iar Kylie botezând-o pe fetiţa ei, Stormi, iată că numele purtat de primul copil al lui Khloe este True (adevăr). Ea a scris: "Fetiţa noastră, True Thompson, ne-a furat complet inima şi suntem copleşiţi de IUBIRE. O binecuvântare atât de mare să primim acest înger în familie!" Mami şi tati te iubesc, True!"

Khloe a dezvăluit şi că fetiţa ei a cântărit aproape 3 kilograme la naştere şi a măsurat 30 de cm, distribuind şi o fotografie dintr-o cameră plină de baloane roz, flori şi jucării de pluş.

Cu toate acestea, Khloe a ales să nu facă declaraţii pe marginea acuzaţiilor de infidelitate care merg spre tatăl copilului său, Tristan Thompson, dar numele ales pentru fiica sa pare unul cu subînţeles. Iar bunica Kris Jenner a vrut să facă lămuriri cu privire la insipiraţia pentru acest nume - True. Kris a scris pe contul său de Instagram: "Sunt foarte fericită să o întâmpin pe nepoata mea preţioasă, True! Lucru amuzant ... numele bunicului meu din partea tatălui  a fost True Otis Houghton ... Numele tatălui meu a fost Robert True Houghton ... Deci, sunt atât de încântată că Khloe şi-a numit fiica True!"

Foto: Instagram

Modifică Setările