News

Kim Kardashian continuă serialul pozelor sexy. Neagă că foloseşte programe de editare foto!

Kim Kardashian continuă serialul pozelor sexy. Neagă că foloseşte programe de editare foto!

Îşi face fotografii care mai de care mai surprinzătoare, cu cât mai puţine haine pe ea şi Kim Kardashian arată fără cusur în imaginile distribuite de ea pe reţelele de socializare. Totuşi, în ipostazele surprinse de paparazzi, nu mai vorbim de aceeaşi divpă sexy cu forme aproape perfecte.

Zilele trecute a fost acuzată de utilizarea în exces a programelor de editare foto, mai ales că a modificat o poză de paparazzi pentru a părea mai slabă, fotografie pe care a distribuit-o pe Instagram. Să nu mai vorbim de imaginile surprinse alături de un make-up artist cu care Kim colaborează pentru noua ei linie de cosmetice şi pentru care diva a făcut abuz de Photoshop. Fanii abia că au mai putut s-o recunoască pentru că avea trupul parcă de ceară, iar chipul ei era total schimbat, cu ochii mai mari şi alungiţi şi buzele mai pline.

Cu toate dovezile din lume, Kim nu recunoaşte în ruptul captului că ar arăta altfel decât în pozele în care fanii susţin c este prelucrată. Şi pentru că are un nou ruj de promovat, a făcut-o tot în stilul ei specific, cu o poză care să atragă atenţia.

Numai că poza cu pricina nu pune accentul pe noul produs minune, ci mai degrabă pe posteriorul bombat al vedetei. A vrut să facă o fotografie artistică, în oglindă, iar toţi ochii fanilor s-au îndreptat spre formele apetisante ale brunetei. Kim Kardashian s-a lăsat fotografiată în bustieră şi cu o pereche de bikini sexy, cu părul acoperit de un prosop, în timp ce îşi aplica rujul. Cu o asemenea promovare, Kim parcă ar face reclamă la lenjerie intimă şi nu la produse de înfrumuseţare!

Foto: Instagram

Modifică Setările