Fashion

Kim Kardashian, îndrăgostită de latex. Iat-o în cea mai strâmtă rochie purtată vreodată!

Kim Kardashian, îndrăgostită de latex. Iat-o în cea mai strâmtă rochie purtată vreodată!

Ştie toată lumea că diva Kim Kardashin are o slăbiciune pentru hainele din latex. De nenumărate ori a apărut în salopete, pantaloni, ori rochii mulate din materialul asupra căruia specialiştii chiar atrag atenţia că poate provoca probleme de sănătate. Poate că acest material lucios subţiază corpul şi face pe oricine să fie sexy, dar astfel de haine mult prea strâmte pot provoca reacţii adverse şi inconfort.

Conştientă de aceste lucruri, Kim nu încetează să surprindă în rochiile roz extrem de strâmte, ori în salopetele negre mulate pe fund, abdomen şi bust. Este în cea mai bună formă fizică din viaţa sa, iar bucuria aceasta vrea să o împărtăşească şi cu prietenii virtuali.

Cea mai strâmtă rochie purtată de Kim.

Cu siguranţă că aşa şi este, căci Kim, care s-a oprit din a naşte copii şi care urmează să devină mamă cu ajutorul unei mame surogat, s-a ales acum cu un fizic de invidiat, pe termen lung. Nu a mai trebuit să sufere modificări ale corpului în timpul unei sarcini, aşa că acum arată extreordinar de bine, în cele mai recente fotografii, la împlinirea a 10 ani de la debutul show-ului său, Keeping Up with the Kardashians.

În această rochie Kim este provocatoare.

Vedeta în vârstă de 36 de ani şi-a arătat formele apetisante într-o rochie mini roz, de altfel cea mai sexy ţinută de latex purtată vreodată de Kim. Se bucură de un corp fără kilograme în plus pentru că, aşa cum a declarat şi în trecut, face cel puţin o oră şi jumătate de sport pe zi. Noi o credem, dovadă stau şi fotografiile de paparazzi cu Kim alături de antrenorul său personal în timpul antrenamentului, dar să nu uităm de numeroasele operaţii estetice pe care diva nu vrea să le recunoască.

Foto: Instagram, Arhiva OK!