News

Kirk Douglas, surpriză epică din partea familiei la împlinirea a 101 ani. Nu se aştepta la un asemenea cadou!

Kirk Douglas, surpriză epică din partea familiei la împlinirea a 101 ani. Nu se aştepta la un asemenea cadou! camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Legendarul Kirk Douglas a împlinit 101 ani, iar o asemenea aniversare nu putea fi trecută cu vederea de către membrii familiei sale. Actorul a petrecut de ziua lui de naştere pe 9 decembrie alături de fii Joel Douglas şi Michael Douglas, soţia Anne Buydens, dar şi nora Catherine Zeta-Jones şi nepoţii  Carys Zeta Douglas şi Dylan Michael Douglas.

Cunoscut pentru rolul său memorabil din "Spartacus" (1960), centenarul a fost sărbătorit aşa cum se cuvine, iar surprizele s-au ţinut lanţ. Nu doar că a fost alături de câteva dintre cele mai dragi persoane din viaţa lui, dar a primit urări care l-au emoţionat şi daruri la care nu s-ar fi aşteptat vreodată.

Chiar dacă are 101 de ani, marele actor nu îşi arată vârsta, ba chiar este prezent la unele evenimente publice alături de familie, cea mai recent fiind ărezenţa sa la Gala Legacy of Vision din Los Angeles de pe 10 noiembrie, ocazie cu care nora sa Catherine Zeta-Jones şi-a arătat afecţiunea pupându-l pe buze în public. Kirk Douglas era „idolul femeilor” de pretutindeni, cu o atitudine de cuceritor şi o imagine impecabilă. Iar familia nu a uitat de acest aspect, aşa că de ziua lui de naştere i-au făcut cadou un tort care să-i aducă aminte de vremurile bune şi de tinereţe.  Mai exact, Kirk a primit în dar un tort în formă de mănuşi de box, roşii, de la prima nominalizare la Oscar a actorului, din 1950, pentru filmul "Champion". Cu siguranţă Kirk nu s-a aşteptat la o asemenea supriză. Cu toate că a fost nominalizat de 3 ori la Oscar, abia în 1996 Kirk a primit o statuetă aurie pentru întreaga carieră. Alături de tort a stat şi o fotografie cu Kirk în ringul de box.

Iar surprizele nu s-au oprit aici, căci nepotul său Dylan s-a asigurat că va marca această ocazie specială. În vârstă de 17 ani, copilul actriţei Catherine Zeta-Jones şi al lui Michael Douglas, a distribuit o fotografie pe Instagram în care îl săruta pe obraz pe bunicul său celebru, însoţită de mesajul:"Te iubesc cu toată inima mea Pappy". Catherine Zeta-Jones, mama lui Dylan, i-a adus şi ea un omagiu socrului său. Ea a postat o fotografie cu ea şi Kirk zâmbind, fiind îmbrăţişaţi. Catherine a scris: "101 astăzi !!! Dragul meu Pappy stă pe genunchii mei. La mulţi ani pentru socrul meu minunat, care mă inspiră, un om iubitor, Kirk, te iubesc din toată inima!"

Foto: Instagram, Facebook

Modifică Setările