News

Kirstie Alley, la 70 de ani. Ce frumoasă era actriţa în miniseria Nord şi Sud, atunci când s-a îndrăgostit de Patrick Swayze!

Kirstie Alley, la 70 de ani. Ce frumoasă era actriţa în miniseria Nord şi Sud, atunci când s-a îndrăgostit de Patrick Swayze! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Kirstie Alley, una dintre cele mai cunoscute actriţe ale anilor ′80, împlineşte azi 70 de ani.

Vorbim despre o actriţă retrasă, oarecum, din activitate, şi care a fost prinsă, în ultima perioadă, într-o serie de controverse legate de sprijinirea candidaturii lui Donald Trump la preşedinţie. Cunoscută mai ales din seria de filme Uite cine vorbeşte, în care a jucat alături de John Travolta, Kirstie are amintiri frumoase şi din vremurile în care filma alături de regretatul Patrick Swayze pentru miniseria "Nord şi Sud", despre războiul civil din America.

În această sagă difuzată începând cu anul 1985, Kirstie o intrepreta pe frumoasa Virgilia Hazard, o înfocată susţinătoare a drepturilor femeilor şi a foştilor sclavi din America. Tânără, suplă şi cu acei ochi verzi care au făcut-o faimoasă, Kirstie se afla, atunci, la apogeul frumuseţii ei. Colegul ei de platouri, Patrick Swayze, era la rândul lui deosebit de chipeş, iar actriţa a recunoscut peste ani că a căzut victimă sex-appealului acestuia.

Deşi amândoi erau căsătoriţi, Kirstie a mărturisit că ea şi Patrick s-au apropiat atât de mult, încât aceasta aproape că l-a implorat să se culce cu ea: "Vreau să fac dragoste cu tine. Nu-mi mai pasă, hai s-o facem şi gata!". Cu toate acestea, Patrick (care avea să moară în 2009, din cauza cancerului) a refuzat-o pe loc, cu atât mai mult cu cât actriţa era şi beată atunci când i-a făcut această propunere.

Chiar şi aşa, Alley susţine că, deşi ea şi Patrick nu au făcut nimic fizic, au avut o puternică legătură emoţională, ceea ce poate fi tradus tot ca o aventură extraconjugală.

Foto: Profimedia, Imdb

Comentarii

Modifică Setările