News

Kylie Jenner: la 17 ani, operată grosolan! Dovada că şi-a pus implanturi în şolduri şi fund

de admin

Kylie Jenner: la 17 ani, operată grosolan! Dovada că şi-a pus implanturi în şolduri şi fund

Am văzut şi revăzut atâtea zeci de poze cu ea în costum de baie, în rochii provocatoare, din faţă şi din spate etc. Dacă până acum exista vreun dubiu că mezina familiei Kardashian ar fi apelat la chirurgie plastică pentru a arăta ca una din surorile ei mai voluptuoase, mult mai celebre ca ea.

Ce să facă, cu asemenea modele în familie, minora s-a lăsat copleşită de imaginea lor, în goana după faimă, şi şi-a mărit considerabil posteriorul.

Problema mai gravă e vârsta, nu operaţia estetică în sine, dar şi faptul că arată atât de nenatural! În ultimele fotografii postate de brunetă, în costum de baie, etalându-şi formele artificiale, Kylie ne-a arătat clar că şi-a pus într-adevăr implanturi în şolduri şi fund, pentru a avea trup de clepsidră.

Trist este că în câţiva ani, va arăta mai bătrână decât surorile ei, căci operaţiile nu sunt niciun elixir al tinereţii, din contră, pare că-i adaugă atât de mulţi ani pe chip! Iar efectele atât de pregnante ale retuşurilor disperate ale corpului ei nu o ajută deloc, din contră. Picioarele ei par mari şi distanţate, iar şoldurile par desprinse din alt trup. Şi nici că mama ei s-ar ocupa de ea, această Kris Jenner, matroana clanului de aproape 60 de ani care se vrea o femeie veşnic cool, modernă şi matură.

Înainte:

Modifică Setările