News

La 74 de ani, Goldie Hawn se menţine în formă. Are o întreagă sală de fitness acasă, dar, din păcate, nu mai seamănă cu actriţa din tinereţe

La 74 de ani, Goldie Hawn se menţine în formă. Are o întreagă sală de fitness acasă, dar, din păcate, nu mai seamănă cu actriţa din tinereţe camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

În tinereţe ne cucerea cu frumuseţea ei, dar iată că şi acum, la 74 de ani, ne uimeşte. Actriţa Goldie Hawn nu se lasă aşa uşor, face eforturi mari pentru a se menţine în formă. 

Am văzut-o de-a lungul anilor în numeroase şi diverse filme, dar iată că astăzi o vedem într-o altă ipostază, nu în lumina reflectoarelor sau în vreo emisiune. Goldie Hawn a rămas în memoria fanilor precum blonda frumoasă, cuceritoare, cu un chip perfect...dar iată că anii şi-au spus cuvântul.Are deja 74 de ani, iar acum încearcă din răsputeri să se menţină în formă.

Chiar şi în pandemie a fost surprinsă pe stradă, făcând sport. Iată că acum, ea i-a lăsat pe fani să intre în universul său, în casa sa. Acolo are amenajată o adevărată sală de fitness. Face eforturi mari pentru a nu lua în greutate. Îi iese sau nu? Din imaginile în care a fost surprinsă puteţi observa. 

Actriţa nu mai are chipul de altădată, faţa îi este brăzdată de riduri. Probabil, la un moment dat, a încercat să îşi injecteze şi botox sau acid hialuronic. Oare intervenţia a reuşit? Ce e de admirat este faptul că Goldie Hawn are aceeaşi greutate ca în tinereţe. Nu s-a îngrăşat, are o siluetă normală. Probabil şi-a dorit mult să nu ia în greutate, să nu se transforme radical. 

Totuşi, pielea ei nu mai are fermitatea din tinereţe, după cum e şi normal, dar actriţa nu se fereşte să iasă în maiou pe stradă. Nu poartă nici sutien şi are braţele la vedere. Parcă putea să poarte o bluză mai decentă, nu? Priviţi mai multe imagini în galeria foto. 

Foto: Profimedia