Beauty

La fel de frumoasă ca în tinereţe. Care sunt secretele de beauty ale actriţei Courteney Cox?

La fel de frumoasă ca în tinereţe. Care sunt secretele de beauty ale actriţei Courteney Cox?

Au trecut mai bine de două decenii de când a apărut pentru prima dată pe ecrane, cu un ten de invidiat, în rolul Monicăi Geller din serialul "Friends". Starul american de film, Courteney Cox, în vârstă de 52 de ani, arată la fel de bine ca acum 21 de ani.

Pe lângă faptul că este o norocoasă, cu o moştenire genetică foarte bună, trebuie să aibă şi Courteney câteva secrete de beauty care o ajută să se menţină în formă. Şi, dacă ne gândeam că actriţa investeşte mii de dolari în tratamente de ultimă generaţie, trucul ei de frumuseţe este unul simplu, la îndemâna oricărei femei. Se pare că frumoasa brunetă este dependentă de un ser de faţă de la un brand britanic, care are şi un preţ rezonabil, doar 35 de lire.

Courteney Cox în 1996.

Ea este dovada vie că frumuseţea se întreţine şi cu bani puţini şi că nu toate produsele scumpe sunt neapărat eficiente. Courteney a aflat de crema sa miraculoasă de la make-up artistul Gemma Aldous, cu care a lucrat pentru serialul "Who Do You Think You Are?". Chiar cea care se ocupa de machiajul actriţei pe platourile de filmare a dezvăluit secretul: " I-am dat lui Courteney serul de faţă de la Katherine Daniels Urban Shield şi l-am folosit pe ea în fiecare zi de filmare, aşa că a început să-l iubească. Este atât de hidratant, că şi eu sunt dependentă de el. Este fantastic, se absoarbe repede şi lasă pielea netedă".

Cu siguranţă această cremă nu este singura pe care Cox o foloseşte, dar, pare să aibă un efect de întinerire pentru actriţa care apare cu un chip mai radiant pe zi ce trece.

Foto: Getty Images

Modifică Setările