Fashion

Lady in Red la Premiile Grammy

Lady in Red la Premiile Grammy

În apropierea Zilei Îndrăgostiţilor, covorul roşu de la gala Grammy a fost şi mai hot, prin prezenţa unor vedete care au ales să poarte ţinute în roşu vibrant, pasional. Se spune că roşul este culoarea ce reprezintă pasiunea, dragostea, viaţa, intensitatea şi puterea de a influenţa. Îndrăzneţ şi viu, roşul este fără doar şi poate cea mai înflăcărată şi provocatoare declaraţie de feminitate. Şi, cu siguranţă, aceste doamne care au ales să poarte în seara Grammy-urilor rochii roşii (şi pe alocuri, cu trenă) n-au trecut neobservate.

Îmbrăcată, dar cu decolteul la vedere. Aşa a fost Rihanna la Grammy, despre care nu se poate spune că n-ar fi respectat dress code-ul impus. Apariţia ei în rochia Azzedine Alaia a întors multe capete, iar accesorizarea a fost una extrem de preţioasă: pantofi de la Manolo Blahnik şi bijuterii cu diamante şi rubine de la Neil Lane, în valoare de 2 milioane de dolari.


Adele ne-a făcut o surpriză plăcută şi a renunţat la clasicele sale rochii negre pentru o ţinută mult mai îndrăzneaţă, din dantelă roşie cu model floral, semnată Valentino. E adevărat că dublura e tot neagră, dar contrastul este foarte frumos, iar croiala în stilul anilor ’60 îi marchează frumos talia şi îi dau un plus de feminitate.


Natasha Bedingfield e din rândul celor îndrăzneţe, care nu se fereşte să arate ce are. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când a ales o creaţie Emerson by Jackie Fraser-Swan, din coleţia de primăvară-vară 2013, cu decupaje laterale.


Kat Von D n-a fost foarte inspirată şi a purtat evenimentul organizat la Staples Center o ţinută 10 Crosby Derek Lam – aceeaşi rochie pe care Kristen Stewart a purtat-o anul trecut, în mai, la premiera “Twilight” din Berlin.


Şi Simone Johnson, soţia lui LL Cool J, gazda de anul acesta a Grammy-urilor, a mizat tot pe roşu. O rochie simplă, fără nimic ieşit din comun şi care a lăsat la vedere tatuajul ieftin de pe decolteu. Păcat de ţinuta cool a lui Cool J. "Asortarea" n-a fost reuşită.


Rochia lui Skylar Grey („I Need a Doctor“), cu spatele gol, a stârnit o grămadă de controverse, datorită decupajului lateral care lăsa la vedere nu doar tatuajele, ci şi o parte din bust.


E Kaya Jones sau Gwen Stefani? Ei bine, e doar Kaya în rolul lui Gwen. Sau, cel puţin, aşa pare, de vreme ce tânăra cântăreaţa a “furat” un pic din look-ul tipic al lui Stefani. În orice caz, apariţia sa n-a trecut neobservată, graţie trenei lungi.

Deşi a optat tot pentru roşu, ţinuta lui Britt Nicole, nominalizată la Grammy pentru albumul “Gold”, a fost mult mai cuminte şi n-a ieşit în faţă cu elemente opulente. Practic, a ales o rochie din organza şi saten, cu peplum şi centură în talie.

Foto: WENN, Reuters