News

Laura Cosoi a fugit din cauza coronavirusului departe de Capitală. Actriţa este însărcinată

Laura Cosoi a fugit din cauza coronavirusului departe de Capitală. Actriţa este însărcinată

Însărcinată în cinci luni, Laura Cosoi a decis să plece cât mai departe de Bucureşti, oraşul în care sunt trataţi cei mai mulţi bolnavi cu coronavirus.. Actriţa şi soţul ei au ales să petreacă mai multe zile la bunicii de la Târgu Mureş.

“Am pornit la drum. Am analizat situaţia şi ţînând cont că suntem în vacanţă oarecum, dar totuşi nu putem să ne plimbăm pe unde vrem, am hotărât să mergem la Târgu Mureş. Rita stă cu bunicii, se joacă in curte, eu pot să mai scriu ceva articole pentru blog, mai testez reţete, poate apuc să şi citesc şi dacă este vreme bună dăm o fugă şi la ţară ca să ne bucurăm cât mai mult de natură. Cam astea sunt planurile noastre”, a scris Laura pe reţelele de socializare.

 

Actriţa a anunţat de curând că este însărcinată şi că va avea o fetiţă.

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact aşa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste şi nerăbdare, de emoţie şi împlinire că am primit aşa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în braţe şi când mai simt şi mişcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleşită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulţumesc”, mărturisea Laura Cosoi.

Comentarii

Modifică Setările