Vedete

Lavinia Pîrva ţine o dietă strictă pentru a da jos kilogramele în plus. Cum arată regimul ei alimentar

Lavinia Pîrva ţine o dietă strictă pentru a da jos kilogramele în plus. Cum arată regimul ei alimentar camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Se află în izolare, dar e foarte atentă la silueta sa. Lavinia Pîrva ţine în această perioadă un regim alimentar strict. Patru kilograme îşi doreşte să dea jos. Iată cum arată dieta sa. 

De peste o lună de zile, Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr. sunt în izolare, se feresc să iasă din locuinţă din cauza coronavirusului. Stau alături de fiul lor, de micuţul Alexandru, fac diverse activităţi şi se miră cât de mult creşte pe zi ce trece. 

Vedeta, în această perioadă, a decis să se pună pe slăbit. Vrea să dea aproximativ patru kilograme jos. Pe 13 mai vrea să arate perfect. De ce această zi? Este aniversarea băieţelului său, Alexandru va împlini un an. 

"Dragii mei, eu m-am apucat de sport. Voi încerca să mănânc mai puţin şi mai sănătos. Mi-am propus ca, până pe data de 13 mai, ziua în care băieţelul meu va împlini un anişor, să dau jos cele 4 kg acumulate în această perioadă. Cine intră în joc??? Vă ţin la curent cu programul meu!", a scris Lavinia pe Instagram. 

Nu a ţinut secret şi a făcut public meniul său. Ea a dezvăluit ce consumă la micul dejun, prânz şi cină. 

"Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară.

Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar).

Mişcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi.

Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu.

Aşa arată programul meu pentru o săptămână", a scris Lavinia Pârva pe Instagram.

În plus, cântăreaţa a adăugat că înainte cu patru sau cinci ore de somn nu mai mănâncă nimic. Fanele sale au fost curioase despre actualul ei regim alimentar, i-au pus multe întrebări, iar Lavinia a răspuns fără ezităare. Le-a mai dezvăluit că prânzul îl ia la ora 15.00.

Foto: Instagram

Modifică Setările