News

Lea Seydoux va fi mamă! Primele imagini cu actriţa însărcinată

Lea Seydoux va fi mamă! Primele imagini cu actriţa însărcinată

Léa Seydoux - Descente des marches du film " Saint Laurent" lors du 67 ème Festival du film de Cannes – Cannes le 17 mai 2014. Red carpet for the movie " Saint Laurent" during the 67 th Cannes Film festival - Cannes 17/05/2014

Este destul de discretă cu viaţa ei personală, aşa că e de înţeles de ce a preferat să nu dea de veste atunci când a rămas însărcinată. S-a prezentat, totuşi, pe covorul roşu şi a pozat, fără nicio reţinere, cu burtica la vedere. Lea Seydoux este însărcinată pentru prima dată O surpriză de proporţii au avut, duminică, fanii actriţei Lea Seydoux, când aceasta şi-a făcut apariţia la Festivalul de Film de la Toronto afişând o siluetă mai rotunjoară, căpătată în ultimele luni, din cauza sarcinii.

Surpriza a fost cu adevărat mare, dat fiind faptul că aceasta este prima sarcină a actriţei de 31 de ani, iar identitatea tatălui este încă necunoscută, actriţa mulţumindu-se să declare acum ceva timp doar că iubitul ei nu este o persoană publică.

lea-seydoux
Deocamdată nu ştim cine este tatăl copilului şi nici cât de avansată este sarcina.

Totuşi nu putem să nu remarcăm că actriţa pare cu adevărat fericită de ceea ce i se întâmplă, ea zâmbind şi pozând minute în şir pe covorul roşu la premiera filmului ”It`s only the end of the world”.

foto: hepta, getty Images