Beauty

Lecţiile de frumuseţe ale Mirandei Kerr

de admin

Lecţiile de frumuseţe ale Mirandei Kerr

„Fii blândă cu tine!“ e sfatul suprem pe care acest înger al podiumurilor Victoria’s Secret ni-l oferă, când vine vorba de frumuseţe, îngrijire, alimentaţie şi condiţie fizică. Supermodelul australian este, la cei 31 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din lume şi mama unui superb băieţel de trei ani, Flynn, pe care-l are cu Orlando Bloom, soţul ei de care s-a separat anul trecut.

Dar, cu toate că independenţa amoroasă o face să radieze, trucurile şi stilul de viaţă echilibrat sunt, de fapt, cele care îi conferă o asemenea strălucire sănătoasă. Miranda ne povesteşte despre aceste secrete ale frumuseţii sale şi pasiunile care îi guvernează viaţa.

Despre dietă

Mizez pe regula de 80% sănătos, 20% răsfăţ şi merge de minune. Prin urmare, nu-i nevoie să te privezi de nimic, totul constă în moderaţie. Încerc să mănânc cât mai sănătos, pentru că îmi oferă o stare de bine şi sunt plină de energie – sunt un fan atât de mare al alimentaţiei corecte, că am şi-un certificat în nutriţie!

Despre cum să arăţi fresh când călătoreşti

Îmi demachiez tenul, apoi folosesc un ulei de măceşe, cu care îmi hidratez faţa, în timpul zborului. Am şi-o mască de ochi din mătase şi căşti, când vreau să dorm. Dacă lucrez şi nu sunt cu fiul meu, atunci fac tot ce-i posibil să dorm. Uneori, dacă am Wi-Fi, mai încerc să răspund la e-mailurile de afaceri. Dar aromele mă înveselesc mereu după o zi lungă de zbor, aşa că atunci când aterizez, pulverizez pe piele o soluţie cu aromele preferate.

Despre cum s-a menţinut în formă în timpul sarcinii şi ulterior

Mi-am menţinut tonusul cu yoga şi plimbări vioaie. Am încercat să fac cel puţin 20 de minute de exerciţii zilnic, iar după ce l-am născut pe Flynn, când m-am simţit în stare, am încercat să prelungesc rutina de exerciţii cu pilates şi antrenament de rezistenţă. Şi fac tot posibilul să fac plimbări lungi pe munte, de trei-patru ori pe săptămână. Cu siguranţă, trebuie să munceşti mult ca să rămâi în formă!

Despre micul dejun

Când pot şi dacă pot, depinde de locul în care mă aflu, îmi place să-mi încep ziua cu un suc vegetal organic, presat la rece – îmi dă un tonus excelent. Dacă nu am unul la dispoziţie, atunci beau un pahar de apă caldă cu suc proaspăt de lămâie, o porţie de ovăz sau ouă fierte cu avocado şi spanac cu usturoi.

Ritualul de îngrijire zilnică

Mă demachiez, îmi tonifiez şi hidratez pielea în fiecare dimineaţă şi seară, folosindu-mă de produsele KORA – demachiant spumă, apă de citrice şi cremă calmantă de zi şi de noapte. Exfoliez pielea de două ori pe săptămână şi sunt dependentă de o perie de corp pe care o folosesc zilnic, după care îmi hidratez corpul cu loţiune.

Citeşte mai multe dintre secretele verii ale Mirandei Kerr în noul număr OK!, din 26 iunie!

FOTO HEPTA, GULIVER/REX FEATURES