Vedete

Leo Iorga de la Compact, de nerecunoscut în prezent! Se luptă cu cancerul şi are nevoie urgent de bani

Leo Iorga de la Compact, de nerecunoscut în prezent! Se luptă cu cancerul şi are nevoie urgent de bani

În urmă cu două luni a împlinit 54 de ani, însă din 2011 Leo Iorga se luptă cu o boală foarte grea de care spera că a scăpat, însă s-a înşelat.

Fostul solist al trupei Compact a fost operat pentru prima oară în urmă cu opt ani pentru extirparea unei tumori la plămân, însă acum boala a recidivat, iar Leo Iorga are nevoie urgent de bani şi de ajutor.

Recent, familia artistului a postat pe Facebook un mesaj prin care le cere ajutorul fanilor:

„Terapia recomandată de medicii din ţară şi din străinătate presupune o intervenţie specială Cyberknife, stereotaxie şi alte proceduri. În România nu există Cyberknife, însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg.

Noi, familia, îl ştim pe Leo Iorga - omul. E un soţ, un tată şi un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos şi vesel. Şi ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp.

Pe artistul Leo Iorga îl ştiţi şi voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat în sufletele iubitorilor de gen – „După ani şi ani“, „Singur în noapte“, „Să te gândeşti la mine“, „Trenul pierdut“, „Cine eşti tu oare“, etc .

Contăm pe voi, cei care îl iubiţi, să fiţi alături de noi în demersul de a-l ajuta, de a strânge banii necesari pentru această operaţie. Vă mulţumim că i-aţi fost alături până acum şi simte că-i sunteţi alături în continuare.Dumnezeu lucrează prin oameni, pentru oameni! Fiţi binecuvântaţi“