News

Leonardo DiCaprio a dat maşina de lux pe o bicicletă

Leonardo DiCaprio a dat maşina de lux pe o bicicletă

New York, NY - *EXCLUSIVE* - Leonardo DiCaprio rents a Citi Bike while out enjoying the Manhattan sunshine. Leo looks fit as he enjoys the Summer weather in a green cap, reflective sunglasses, a gold chain, a white polo, blue shorts, and grey slip on sneakers. Pictured: Leonardo DiCaprio BACKGRID USA 9 AUGUST 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

După ce a rămas fără iubită, Leonardo DiCaprio s-a retras în alte plăceri ale vieţii. Modelul Nina Agdal şi actorul au pus capăt unei relaţii de un an, acum mai bine de trei luni şi de atunci Leonardo n-a mai fost văzut în compania vreunei femei. Este singurel şi îşi împarte timpul între actorie,  munca sa ca şi mesager al ONU în ceea ce priveşte clima şi încălzirea globală, salvarea animalelor pe cale de dispariţie şi plimbările prin parc cu bicicleta.

S-a luptat cu ursul în "The Revenant" şi aşa a reuşit să câştige un premiu Oscar. Deşi niciodată nu a fost un bărbat cu muşchi sau pătrăţele pe abdoment, Leonardo nu se dă în lături de la o tură cu bicicleta. Are reputaţie de leneş chiar şi în pat şi asta au spus-o mai multe iubite de-ale actorului, acesta fiind şi motivul pentru care nu au putut rămâne lângă un bărbat care aştepta să i se facă pe plac. DiCaprio a dat maşina pe bicicletă. Poate că recenta despărţire de una dintre cele mai frumoase modele, Nina, l-a pus pe gânduri pe star, care pare să ia atitudine în ceea ce priveşte fizicul său.

Alături de Nina, înainte de a se despărţi.

DiCaprio, 42 de ani, a părut destul de lipsit de griji şi, în acelaşi timp, plictisit, în timp ce pedala prinNew York. Îmbrăcat casual, cu o pereche de pantaloni bleumarin, un tricou polo, încălţări albe şi cu o şapcă purtată şmechereşte, aşa şi-a îneput Leo ora de mişcare. Pe o bicicletă albastră, nepăsarea sa a fost şi mai mare, fiind surpins cu o scobitoare între buze şi ochelarii de soare la ochi. Destul de bizară alegerea actorului care a devenit celebru în Titanic, care până acum era surprins doar în maşină, de multe ori alături de vreo femeie frumoasă.

Foto: Arhiva OK!, Hepta