News

Leonardo DiCaprio sare din nou în ajutor. Câte milioane a donat în contul Australiei

Leonardo DiCaprio sare din nou în ajutor. Câte milioane a donat în contul Australiei

Încă o lecţie de la cel mai mare ecologist de la Hollywood! Starul se implică în campania de prevenire a incendiilor de vegetaţie.

Poate cel mai mare susţinător al ecologiei din rândurile starurilor de cinema, Leonardo DiCaprio a decis să nu stea nici acum deoparte, aşa cum n-a făcut-o nici atunci când Brazilia a fost afectată de incendiile de pădure.

La fel ca acum câteva luni, DiCaprio a decis să susţină eforturile pompierilor care s-au luptat cu incendiile de vegetaţie din Australia donând, prin fundaţia sa, Earth Alliance, suma de 3 milioane de dolari.

Laureatul Oscar a decis anul trecut, alături de afacerista laurene Powell Jobs şi filantropul Brian Sheth, să înfiinţeze această fundaţie pentru a ajuta la combaterea efectelor schimbărilor climatice şi salvării biodiversităţii.

Din păcate, Australia înregistrează un record negativ la acest capitol, incendiile din ultimele săptămâni provocând decesul a 27 de persoane, distrugerea a peste 2.000 de locuinţe, pârjolirea unei suprafeţe de două ori mai mari decât a statului american Maryland şi pierderea a peste un miliard de exemplare din diferite specii de animale endemice. Şi, din păcate, aceste cifre se adaugă unei nefericite tradiţii anuale a incendiilor provocate de secetă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Regram #RG @earthalliance: Earth Alliance, created in 2019 by @LeonardoDiCaprio, Laurene Powell Jobs, and Brian Sheth, has launched the #AustraliaWildfireFund, a $3 million commitment to assist critical firefighting efforts in New South Wales, aid local communities most affected by the wildfires, enable wildlife rescue and recovery, and support the long term restoration of unique ecosystems, with partners @aussieark @bushheritageaus @wireswildliferescue @emersoncollective @global_wildlife_conservation. Join Earth Alliance in supporting these critical efforts - please see the link in my bio to donate. #AustraliaFires Photos by Brad Fleet, Wolter Peeters/The Sydney Morning Herald

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Jan 9, 2020 at 3:52pm PST

Cu aceste 3 milioane de dolari, Leonardo DiCaprio se alătură listei de vedete care au donat în contul Australiei: Chris Hemsworth (1 milion $), Elton John (1 milion $), Pink (500.000 $), Nicole Kidman şi Keith Urban, membrii trupei Metallica (750,000 $).

Comentarii

Modifică Setările