Gossip

Liam şi Miley Cyrus, la un pas de despărţire din cauza contractului prenupţial. Când vor să se căsătorească?

Liam şi Miley Cyrus, la un pas de despărţire din cauza contractului prenupţial. Când vor să se căsătorească?

Nimic ieşit din comun ca celebrităţile de la Hollywood să-ncheie un contract prenupţial înainte de a se căsători. E, într-adevăr, mai puţin romantic, însă aşa se asigură fiecare parte că nu iese ”şifonată” în cazul unei despărţiri. Ei bine, Liam Hemsworth nu pare să privească aşa lucrurile, de aici şi marea ceartă dintre el şi iubita sa.

Potrivit unei surse citate de revista ”OK! Australia, între cei doi a izbucnit un scandal în urma propunerii lui Miley de a semna Liam contractul prenupţial, înainte de a se căsători. Actorul s-ar fi simţit ofensat de propunerea partenerei sale de viaţă şi ar fi ajuns la ţipete şi urlete. Nici de partea cealaltă n-a fost mai mult înţelegere, Miley izbucnind în lacrimi şi fiind supărată de refuzul viitorului ei soţ de a semna respectivele acte.

”Au pornit o ceartă înfernală. Ţipau şi plângeau, Liam simţindu-se complet ofensat de actele înaintate de viitoarea lui soţie. (...) Miley le-a spus prietenilor ei că Liam era furios. Ei niciodată nu ţipă unul la celălalt, dar de data asta urlau amândoi şi plângeau”, a povestit respectiva sursă, menţionând şi că artista a fost la un pas de a pune punct relaţiei cu celebrul actor.

Ei bine, public, cei doi n-au declarat nimic cu privire la această ceartă. Ba, pozează pe reţelele de socializare ca un cuplu fericit, care îşi vede de ale sale şi care s-ar putea ca luna aceasta să ajungă la altar.

Ne amintim că s-a zvonit acum câteva săptămâni că Miley şi Liam şi-au dorit o ceremonie spontană, care să aibă loc luna aceasta, în Las Vegas. Rămâne de văzut, aşadar, dacă se vo concretiza această idee sau dacă nesemnarea contractului prenupţial va amâna pe termen nedefinit uniunea celor doi.

Modifică Setările