Ce rasă de câini se potrivește personalității tale, în funcție de zodie. Un exemplar pentru fiecare semn

27 martie, 2024

Viața alături de un animal de companie este una mai bogată, mai veselă și mai energică. Multe persoane optează să aibă grijă de un câine sau de mai mulți, iar astrologii le-au întocmit un mic ghid al raselor, dintr-un punct de vedere mai atipic.

Câine, Pexels (1) jpg

Nu doar compatibilitatea între oameni este importantă, contează enorm și cea pe care o ai cu animalul tău de companie.

De cele mai multe ori, alegem câinele după trăsăturile sale de personalitate. Aceasta este în acord cu cea a omului, cu precădere. Însă nu este o regulă. Foarte mulți aleg să adopte, iar animăluțele salvate sunt o minune la casa omului. Însă nici cei de rasă nu pot fi uitați. Iată ce rasă se potrivește fiecărui semn zodiacal, potrivit specialiștilor în astrologie.

Dacă ești curios ce rasă de câine este compatibilă cu zodia ta, citește mai departe.

Cei născuți în semnul Berbecului au o bună compatibilitate cu un câine din rasa ciobănesc german

Ciobănesc german, Pixabay jpg

Berbecul va avea multe în comun cu ciobănescul german, cunoscut pentru inteligența sa ridicată și concentrarea de care dă dovadă. Este un câine prietenos și loial, obține cam de fiecare dată ce-și propune, întocmai ca nativul Berbec.

Taurilor li se recomandă rasa Basset Hound

Basset hound, Pixabay jpg

Basset Hound-ul este un câine relaxat, care pune accent pe confort, întocmai ca nativul Taur. Acest câine adorabil vrea să doarmă, să evite stresul, iar uneori devine încăpățânat. Și deși nu este din cale afară de afectuos, este o rasă loială.

Russell Terrier-ul pare câinele ideal pentru nativul din semnul Gemenilor

jack russell 1383557 1920 jpg

Gemenii au personalități spumoase, iubesc să comunice. Sunt amuzanți și curioși, întocmai ca un Russell Terrier, un câine independent, prietenos, agil și încrezător.

Racul face o echipă bună cu un Border Collie

border collie 672627 1920 jpg

Când te gândești la un Border Collie, primul lucru care îți vine în minte este mutrița sa adorabilă. Întocmai ca nativul Rac, un Border Collie este sensibil, empatic, se conectează fantastic cu starea de spirit a stăpânului. Își arată intuiția și partea afectuoasă atunci când este nevoie.

Leului i se potrivește de minune un Golden Retriever

O minune de cățel! Solar, energic și maiestuos, întocmai ca adorabilul nativ Leu. Leul are stofă de lider. Și Golden-ul tinde să se impună în fața altor rase, nu prin agresivitate, ci prin farmec și inteligență. Acest cățel captivează și devine instant vedeta, atunci când apare undeva.

Nativii Fecioară au o bună compatibilitate cu un pudel

poodle 3682358 1920 jpg

Pudelul este inteligent și elegant, își comunică nemulțumirile și face în așa fel încât să își îndeplinească doleanțele. Și nativii Fecioară sunt celebri pentru hotărârea lor. Când vor ceva, obțin.

Pentru o Balanță, un bishon havanez este ideal

Havanez, Pixabay jpg

Acest cățeluș fermecător va smulge tuturor un zâmbet. Bishonii havanezi sunt cunoscuți pentru personalitățile lor afectuoase, se joacă mereu și își fac noi prieteni. La fel ca nativii Balanță, care înțeleg importanța de a-și face noi prieteni și de a se conecta cu ceilalți.

Unui Scorpion i se potrivește un câine din rasa Basenji

Basenji, Pixabay (2) jpg

Un cățeluș misterios, pentru un semn zodiacal misterios. Câinii din rasa Basenji sunt foarte independenți și rezervați, la fel ca nativii Scorpion. Este o rasă grațioasă. Un Basenji nu va lătra degeaba. El ține mult la protocol și la prestanța sa.

Un Husky siberian va avea o compatibilitate superbă cu un Săgetător

Husky, Pixabay jpg

Cei doi au câteva lucruri clare în comun: sunt aventuroși, curioși, debordează de energie. Un Husky este perfect pentru un Săgetător, nativul carismatic, mereu în căutare de lucruri noi.

Pentru un Capricorn, un Ciobănesc de Berna este partenerul perfect

Capricornii sunt descriși de astrologi ca fiind muncitori, puternici, echilibrați și concentrați mereu pe scopurile lor. Cam tot așa este și un câine din această rasă superbă, alintat atât de frumos ”Marele uriaș prietenos”. Un ciobănesc de Berna se înțelege cu toată lumea și se adaptează cu ușurință la diferite medii, arătându-și de fiecare dată eleganța și echilibrul, în ciuda staturii impunătoare.

Vărsătorii fac o echipă grozavă cu câinii din rasa SHIBA INU

Nativului independent și rebel al zodiei Vărsător i se potrivește de minune un câine din rasa Shiba Inu, un patruped cunoscut drept foarte inteligent, însă ușor încăpățânat. Acest cățel întotdeauna va fi cu un pas înaintea jocului propus de stăpân, va dori să facă o mică modificare în propunerea acestuia, doar ca să fie ca el. Însă este foarte loial stăpânilor săi. Și poznaș.

Peștilor li se recomandă adorabilul Cavalier King Charles Spaniel

Un cățel atât de delicat, pentru o zodie atât de sensibilă. Un patruped empatic, fix ca un reprezentant al zodiei Peștilor. Această rasă de câini te va înțelege cu ușurință și se va adapta stilului tău de viață, indiferent dacă ești activ sau îți place să lenevești. El îți va imita personalitatea și va face dovada faptului că este un cățel grațios și adorabil.

Foto: Pixabay și Pexels



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg