Mirela Retegan merge mai departe. Turneul Zurli aduce Bucuria-n toată România

20 iunie, 2024

Gașca Zurli s-a născut din dragoste, o dragoste imensă a unui părinte pentru copilul său. Și această dragoste s-a transformat rapid într-un fenomen național. 

Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg

Fondatoarea Zurli, Mirela Retegan, continuă acest proiect de suflet în cadrul unui turneu național, cel mai mare din România. Prin joacă și povești părinți și copiii din 269 de orașe vor descoperi bucuria de a interacționa.

În perioada următoare, Turneul Zurli continuă în orașele mici din Județul  Suceava: Rădăuți, Siret, Gura Humorului, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc.

"Zurli merge pentru prima oară acolo, jucăm în Căminele culturale, o să avem 7 spectacole în cele patru orașe. E o campanie socială de educație emoțională. Prin joacă și poveste, părinții descoperă bucuria de a interacționa. Mulți dintre ei se vor întâlni pentru prima  oară cu felul acesta de relationare", spune fondatoarea Găștii Zurli.

„Nu am crezut niciodată că Maya o să dorească să bată România dintr-un capăt în altul, să susțină 3 spectacole în aceeași zi", ne-a spus Mirela Retegan

"Cunosc foarte bine nevoile copiilor și știu cum să aduc povestea și jocul în procesul lor de creștere și educație. Am pregătit sute de oameni să facă asta. Focusul meu în perioada următoare e pe crearea de povești noi, descoperirea de noi talente, pregătirea noilor colaboratori”, mai spune Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan.

Foto: arhiva personală



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Barbie jpg
Mirela Retegan in Thassos in Grecia   Facebook 2024 jpg
FotoJet Ines jpg
Nicole Kidman si Sunday Rose foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (9) jpg
Britney Spears, Profimedia (2) jpg
Cate Blanchett si fiul ei, Dahiell John Upton   GettyImages 1491761877 jpg
Maria Dragomiroiu în verde (1) jpg
Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (5) jpg
Loredana Boboc, Larisa Iordache, Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elisabeta Lipa, Monica Rosu la botezul lui Victor   Instagram png
Hailey Bieber, o gravida sexy   Profimedia jpg
Jennifer Lopez la Paris   Instagram  (1) jpg
Christina Aguilera colaj Getty Images jpg
Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG