News

Lili Sandu e în luna a opta de sarcină. Câte kilograme s-a îngrăşat până acum viitoarea mămică

Lili Sandu e în luna a opta de sarcină. Câte kilograme s-a îngrăşat până acum viitoarea mămică camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mult a fost, puţin a rămas! Lili Sandu este în luna a opta de sarcină! Mai este foarte puţin timp până când îşi va duce la piept bebeluşul, primul său copil. 

E fericită şi abia aşteaptă marele moment, acela când îşi va cunoaşte bebeluşul! Până atunci, Lili Sandu tratează cu umor faptul că s-a îngrăşat, după cum e şi normal pentru o femeie însărcinată: "El: Iubito, eşti aşa frumoasă dimineaţa. Eu, în gând: <<Aha, 18 kg, plus mega retenţie de apă, dar jur că nu ştiu cum s a întâmplat să se pună toate pe mine. Ce ziceai iubitule?>>", a scris Lili în dreptul celor mai noi imagini postate pe Instagram.

În această perioadă, viitoarea mămică merge şi foarte des a ecograf. Acolo trăieşte emoţii puternice: "Unul dintre momentele care mă fac atât de fericită... Mi se face tare dor de bebe şi parcă simt că trece o veşnicie până ajung să fac o ecografie. Mă mulţumesc să-l văd pe un ecran, să ştiu că este bine şi să-i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l ţin in braţe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cânt, să-l iubesc necondiţionat aşa cum nu mă credeam capabilă, să fiu Mamă".

 

Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, va deveni mamă pentru prima dată în mai puţin de două luni.

Lili Sandu va fi mămică de băieţel

Vedeta nu şi-a mai ţinut fanii cu sufletul la gură şi a dezvăluit că va avea un băieţel. 

Acest băieţel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aş fi dorit să fie fetiţă pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetiţele sunt ataşate de mame, că le putem îmbrăca frumos, că sunt gingaşe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu ştie exact de ce este un băieţel şi vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască.

Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima şi sufletul meu.", a dezvăluit Lili Sandu pe contul său de YouTube. 

Lili Sandu avea o şansă la 100 să rămână însărcinată. "Cum tocmai la Silviu, care are 28 de ani, să fie problema?"

După incredibila veste dată de Ziua Îndrăgostiţilor, că va deveni mamă la 40 de ani, Lili Sandu s-a simţit datoare să-şi spună povestea, poate şi pentru că a păstrat secretul sarcinii sale timp de două luni, dar şi pentru că această sarcină reprezintă un miracol.

Astfel, într-un emoţionant text publicat pe blogul personal, vedeta îşi deschide sufletul, relatând începuturile relaţiei sale cu modelul Silviu Ţolu, dar şi provocările care au apărut pe parcus.

"L-am întâlnit pe Silviu la Istanbul în vara lui 2015. (...) Pentru primele secunde când ne-am întâlnit privirile am simţit că totul se oprise, că parcă nimic nu mai existase până atunci, până la el… Ciudat, eu nu eram aşa, nu eram o pradă; mă lăsasem descoperită chiar şi pentru câteva secunde.  (...) Iată-ne acum după 4 ani şi jumătate împreună, logodiţi şi fericiţi că ne-am lăsat duşi de val şi că am fost mai presus de orice prejudecăţi sau reguli. Împreună în faţa unui mare obstacol, acela de a avea un copil…", notează Lili Sandu pe blogul personal.

Foto: Facebook

Modifică Setările