Vedete

Lili Sandu, viitoare mămică, a pozat cu burtica la vedere. E în luna a cincea de sarcină

Lili Sandu, viitoare mămică, a pozat cu burtica la vedere. E în luna a cincea de sarcină camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Anul acesta, Lili Sandu îşi va îndeplini visul măreţ, va deveni mamă. Vedeta e în luna a cincea, iar recent şi-a expus burtica. Îi merge tare bine pe parcursul sarcinii!

Chiar dacă trecem printr-o perioadă dificilă, criza coronavirusului, Lili Sandu are zâmbetul pe buze. Ea şi partenerul său, Silviu Ţolu, vor deveni peste puţine luni părinţi pentru prima oară. Recent, pe Youtube ei au făcut publică vestea. Vor avea o fetiţă sau un băieţel?

Lili Sandu va fi mămică de băieţel. Abia aşteaptă marele momentul, să îşi ducă la piept micuţul care în aproximativ patru luni va veni pe lume. Ea este cea mai fericită, parcă niciodată nu a trăit momente aşa intense. Recent, Lili Sandu a pozat cu burtica la vedere, parcă ca într-un shooting profesionist. A îmbrăcat o lenjerie intină neagră, iar pe umeri a purtat o cămaşă de blugi. 

Burtica a crescut destul de mult, dar ea este în formă. Nu pare să se fi îngrăşat prea mult. Imediat atrage atenţia cu zâmbetul ei. Fotografiile deosebite le-a distribuit şi către fanii ei care au felicitat-o în repetate rânduri pentru sarcină: "Sarcină uşoară! (...) Cea mai frumoasă prinţesă însărcinată"

Priviţi imaginile în galeria foto. 

Lili Sandu avea o şansă la 100 să rămână însărcinată. "Cum tocmai la Silviu, care are 28 de ani, să fie problema?"

După incredibila veste dată de Ziua Îndrăgostiţilor, că va deveni mamă la 40 de ani, Lili Sandu s-a simţit datoare să-şi spună povestea, poate şi pentru că a păstrat secretul sarcinii sale timp de două luni, dar şi pentru că această sarcină reprezintă un miracol.

Astfel, într-un emoţionant text publicat pe blogul personal, vedeta îşi deschide sufletul, relatând începuturile relaţiei sale cu modelul Silviu Ţolu, dar şi provocările care au apărut pe parcus.

"L-am întâlnit pe Silviu la Istanbul în vara lui 2015. (...) Pentru primele secunde când ne-am întâlnit privirile am simţit că totul se oprise, că parcă nimic nu mai existase până atunci, până la el… Ciudat, eu nu eram aşa, nu eram o pradă; mă lăsasem descoperită chiar şi pentru câteva secunde.  (...) Iată-ne acum după 4 ani şi jumătate împreună, logodiţi şi fericiţi că ne-am lăsat duşi de val şi că am fost mai presus de orice prejudecăţi sau reguli. Împreună în faţa unui mare obstacol, acela de a avea un copil…", notează Lili Sandu pe blogul personal.

Modifică Setările