News

Lindsay Lohan se iubeşte cu un Prinţ controversat. Cine este bărbatul care îşi doreşte să urce cât mai curând pe tronul ţării sale?

Lindsay Lohan se iubeşte cu un Prinţ controversat. Cine este bărbatul care îşi doreşte să urce cât mai curând pe tronul ţării sale?

Amândoi au 33 de ani. Ea este o vedetă hollywoodiană cu trecut scandalos. El n-a jucat în vreun film, însă nici pe el nu l-au ocolit controversele

Cel mai neaşteptat zvon de la Hollywood este că Lindsay Lohan se iubeşte cu... Mohammad bin Salman, Prinţul moştenitor al Arabiei Saudite, cel care ar plimba-o prin lume cu avionul său privat şi ar răsfăţa-o cu cadouri scumpe - printre care şi un card de shopping. O sursă din anturajul ei spune că a văzut cum Lindsay stă tot timpul pe telefon şi îi scrie lui Mohammad. Purtătorul de cuvânt al actriţei susţine că cei doi s-au cunoscut cu un an în urmă, la un eveniment de Formul 1, dar că nu ar exista între ei o relaţie amoroasă. Şi că restul informaţiilor despre cardul de shopping şi schimbul de mesaje între Lohan şi Prinţ ar fi minciuni.

Totuşi, schimbarea din viaţa lui Lindsay este evidentă: de mai bine de doi ani, trăieşte în Dubai, zvonindu-se chiar că s-a convertit la islamism. A lăsat în urmă trecutul plin de scandaluri din Los Angeles - unde mai mult decât a face filme părea abonată la centrele de reabilitare şi dezintoxicare din cauza consumului de droguri. În Dubai, Lindsay s-a reinventat şi pare să-şi fi găsit echilibrul.  "Aici nu mai sunt urmărită pas cu pas şi nu trebuie să dau explicaţii publice despre ceea ce fac", spune ea. Are un club în Mykonos, Lohan Beach House, şi vorbeşte despre cum contribuie cu idei la crearea unei noi insule în Dubai. Toate astea de una singură? Greu de crezut că este aşa, de aceea aceste schimbări sunt puse pe seama legăturii ei secrete cu Prinţul Arabiei Saudite, nimeni altul decât cel acuzat că ar fi ordonat anul trecut uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi la Istanbul. Mai mult, Mohammad este cunoscut şi pentru extravaganţele sale, cum ar fi că şi-a expus pe iaht cel mai scump tablou din lume: Salvator Mundi, al lui Leonardo da Vinci, devenit cel mai scump din lume după ce a fost vândut la licitaţie, în noiembrie 2017, pentru suma de 450,3 milioane de dolari. Tatăl său, Regele Salman, nu este deloc de acord cu acest comportament, presa relatând o răcire a relaţiilor dintre cei doi.

Foto: Getty Images

Modifică Setările