Vedete

Logodnicul lui Britney Spears în faţa primului său rol important. Sam Asghari distribuit într-un film alături de Mel Gibson

Logodnicul lui Britney Spears în faţa primului său rol important. Sam Asghari distribuit într-un film alături de Mel Gibson camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Sam Asghari va juca într-un film alături de celebrul star. Logodnicul lui Britney Spears se află în faţa primului său rol important.

Modelul şi actorul în vârstă de 27 de ani este distribuit în producţia ”Hot Seat”, unde va juca alături de Mel Gibson, un thriller care îi va ţine pe spectatori cu inima la gură.

Înaintea lui Gibson, în vârstă de 65 de ani, fusese ales actorul Kevin Dillon, în vârstă de 56 de ani. Sam Asghari şi-a câştigat faima ca iubit mai tânăr al celebrei cântăreţe pop. A apărut până acum în multe dintre clipurile sale, dar şi în seriale precum NCIS, Hacks sau The Family Business.

Apariţia sa în ”Hot Seat” este, fără doar şi poate, o reuşită în cariera iranianului, mai ales că în luna mai a acestui an bărbatul a declarat revistei ”Variety” că doreşte un rol de super erou.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările