News

Loredana demontează o ştire falsă care circulă în media: ”Nu am COVID”

Loredana demontează o ştire falsă care circulă în media: ”Nu am COVID” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Loredana şi-a îngrijorat serios fanii după ce a postat o fotografie cu ea în salvare. Iar zvonurile legate de o iminentă infectare cu SARS-CoV-2 nu s-au lăsat aşteptate.

Pe seama programului infernal şi a epuizării, cântăreaţa a scris că îi mai cedează şi ei corpul. Însă de aici şi până la ştirile că ar avea Covid e cale lungă.

Despre solistă s-a scris că a ajuns la Matei Balş, la spital, însă Loredana neagă zvonurile. Aflată într-o intervenţie telefonică directă la Antena 3, iată ce a declarat Lori: „Nu sunt la spital, sunt acasă şi te urmăresc. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea.

Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute. Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat”, a explicat artista.

Îngrijorarea era maximă, mai ales că în urmă cu câteva zile ea cântase la nunta Simonei Halep.

Loredana Groza a ţinut să precizeze că nu e nici măcar răcită, nici nu are gripă, nici nu este diagnosticată cu noul coronavirus şi că tot ce s-a vehiculat în presă sunt informaţii eronate.

”Dragii mei, va multumesc pentru mesaje si grija! Perioada aceasta a fost una plina de concerte, evenimente, inregistrari, filmari, fapt care ma bucura, insa si corpul mai cedeaza cateodata si iti atrage atentia ca are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum!

Be safe! All my love to y’all!❤️~Loredana”. Aceasta este ultima postare a Loredanei pe Instagram.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările