Vedete

Loredana Groza a trecut la cratiţă. Cum se descurcă artista în bucătărie şi ce ţinută sexy îmbracă

Loredana Groza a trecut la cratiţă. Cum se descurcă artista în bucătărie şi ce ţinută sexy îmbracă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu, să nu credeţi că renunţă la ţinutele sexy în bucătărie! Loredana Groza uimeşte cu apariţia sa de la Chefi la cuţite, emisiunea de la Antena 1. 

Loredana găteşte mâncare indiană la Chefi la cuţite. Ultimele momente din degustările pe nevăzute ale acestui sezon Chefi la cuţite se încheie cu un adevărat show. Jurata X Factor, Loredana, vine în platoul Chefi la cuţite nu doar cu un preparat special, ci şi cu un moment care va rămâne memorabil pentru cooking show-ul de la Antena 1.

Ea îmbracă o bluză transparentă, neagră, iar pe sub poartă un sutien negru, foarte sexy. Artista în vârstă de 50 de ani îmbracă haine din ce în ce mai moderne care îi pun corpul în evidenţă. Priviţi în galeria foto!

 Sezonul 8 Chefi la cţtite a ajuns la momentul de răscruce: bootcamp-ul. Toţi cei care au primit cuţitul în cadrul degustărilor pe nevăzute încep lupta pentru a ocupa un loc în echipele chefilor. Aproape 150 de candidaţi se vor întrece pentru un loc alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu sau chef Sorin Bontea. 

Foto: facebook, Antena 1

Modifică Setările