News

Loredana Groza, vacanţă cu fiica sa în destinaţii exotice

Loredana Groza, vacanţă cu fiica sa în destinaţii exotice camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Loredana Groza îşi ia liber după un an plin de filmări şi concerte. Acum două zile, cântăreaţa împreună cu fiica ei de 18 ani, Elena, şi-au luat zborul spre o vacanţă exotică. Prima oprire - Dubai. Artista a distribuit pe reţelele de socializare prima fotografie de la plecarea din ţară, cu părul aranjat şi cu o carte în mână, în timp ce Elena, copilul său major, avea căştile pe urechi şi telefonul în mână. „În sfârşit oleacă de vacanţă:))) Prima oprire, Dubai!!! Ghiciţi următoarea destinaţie??? Fly high. Loredana”, a fost mesajul cântăreţei pentru prietenii virtuali.

Se pare că Lori a plănuit un concediu maraton prin mai multe ţări calde, departe de frigul din România. A doua destinaţie în care diva s-a fotografiat a fost Thailanda. În capitala Bangkok a experimentat bucătăria tradiţională thailandeză şi chiar a învăţat să gătească de la un bucătar chef într-un restaurant. Iată ce a ieşit!

Lori ne-a obişnuit deja cu alegerile surprinzătoare atunci când vine vorba de vacanţe. Anul trecut, ea împreună cu fiica sa au petrecut pe cel mai mare vas de croazieră din lume, dar s-au bucurat şi de o binemeritată descoperire a Indiei, unde artista a făcut baie în fluviul Gange pentru a se purifica.

Foto: Instagram

Modifică Setările