News

Lorena Balaci şi Eugen Trică au rămas prieteni după divorţ

Lorena Balaci şi Eugen Trică au rămas prieteni după divorţ

Puţină lume a ştiut că cei doi soţi au hotărât să divorţeze, după 17 ani de căsnicie. Şi asta pentru că şi-au dorit o despărţire amiabilă, decentă şi discretă, mai ales că sunt părinţii a doi copii.

Lorena Balaci, fiica lui Ilie Balaci, a confirmat faptul că a divorţat şi a afirmat că fostul ei partener de viaţă i-a cerut să renunţe la numele de Trica.

„Da, am divorţat, divorţul s-a pronunţat pe data de 11 mai. La notar, atunci când s-a făcut şi partajul, deci am rezolvat toate problemele. Eu am revenit la numele Balaci! Dacă mă chema Popescu poate că nu aş fi vrut să revin la numele de dinainte de căsătorie, dar aşa… Bine, el nu a vrut să-mi lase numele!“, a spus Lorena pentru cancan.ro.

În replică, Eugen Trică a explicat despre ce a fost vorba.

„Asa este. Am spus atunci, pe moment, insa acum, daca ma intrebi, nu e niciun fel de problema ca ea sa-mi foloseasca numele. A fost pe moment, poate am fost si eu suparat, au existat discutii, stiti cum e, nu e usor. Intre noi a fost iubire mare! Lorena va ramane toata viata in sufletul meu si va dezvalui ceva: O sa fiu mandru ca ea sa spuna ca o cheama si Trica! Ar fi o mare mandrie pentru mine. Mi-a oferit 17 ani extraordinari, doi copii minuntati si nu pot sa ma cramponez de problema cu numele”, a spus, tot pentru „Cancan“, fostul fotbalist de la Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Steaua.

Important este că cei doi foşti soţi vor să rămână în relaţii amiabile şi că nu vor să transforme despărţirea lor într-un scandal mediatic.

„Eu am considerat toate aceste lucruri ca fiind o lecţie de viaţă. Nu vreau să par o victimă pentru că nu sunt. Tuturor femeilor le spun să considere aceste lucruri ca fiind nişte experienţe. De vreo doi ani au intervenit mici nemulţumiri şi ajungeam ca pe zi ce trece sa ne îndepărtam unul de celălalt. Decât să devenim duşmani, mai bine suntem maturi, dăm mâna unul cu celălalt“, a mărturisit Lorena Balaci la Antena Stars.

„De dimineaţă am băut cafeaua împreună, înainte să vin aici. El a venit şi l-a luat pe fiul nostru şi am mai stat la o cafea. Eu l-am încurajat să aibă o relaţie. Din punctul de vedere al unui bărbat e mai dificil să stai singur, faţă de mine, care sunt ocupată cu copiii sau business-urile mele. El vine de la antrenament şi rămâne singur“, a mai povestit fiica lui Ilie Balaci la Antena Stars.

Lorena Balaci s-a orientat spre designul vestimentar şi este tot mai activă în domeniul modei, cu colecţii pe care le prezintă la diverse festivaluri de gen.

Foto: pagina personală, arhiva ADH

Modifică Setările